házasság Blake Shelton válás szerelem The Voice Gwen Stefani Gavin Rossdale No Doubt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon ment keresztül szakítása miatt az énekesnő, akire a hírek szerint már rá is talált az új szerelem.

Valószínűleg sem Gwen Stefani, sem pedig Gavin Rossdale nem láthatta előre, hogy 13 év házasság és 3 közös gyerek után a különválás mellett fognak dönteni.

Forrás: AFP/Christopher Polk

2015: a legmeglepőbb sztárszakítások éve

Ben Affleck és Jennifer Garner szakításával indult, majd Megan Fox magára maradt 2 gyerekkel, végül Gwen Stefani és Gavin Rossdale is bejelentették: 13 év után véget ért házasságuk. Avril Lavigne és Chad Kroeger mindössze 2 év után döntöttek a válás mellett. A modellek közül Lara Stone 5 év együttlét után indított válópert, brit kolléganője, Kate Moss pedig a negyedik házassági évfordulója után döntött a szakítás mellett. Vajon ki lesz a következő? A legutóbbi fejlemények szerint Reese Witherspoon és Gisele Bündchen háza táján sem stimmel valami - és jól tudjuk, hogy Halle Berryéknél is pontosan így kezdődött...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.