Sokkoló fotó! Gégekanüllel a nyakán fotózták a rákbeteg Val Kilmert

AFP -
betegség rák Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu korábban beszámolt róla a híres színész gégerákkal küzd, ráadásul egyre rosszabb hírek érkeznek róla.

Legutóbb egy kisebb epizódszerepe lett volna Val Kilmernek a Top Gun második részében, annak a filmnek a folytatásában, amivel 1986-ban Tom Cruise-zal együtt befutott. A torokrákban szenvedő színész, akinek a legfrissebb hírek szerint csak hetei vannak hátra, állapotára való tekintettel lemondta a szereplését.

AFP

Val Kilmer egyébként nyilvánosan még nem is ismerte el a betegségét, és kezeltetni sem akarja magát, mert egy olyan vallási szervezet tagja, ami nem hisz az orvoslásban. Most azonban úgy tűnik, mégis csak kezelik őt valamivel, ugyanis készült róla egy olyan fotó, amin látszik a gégekanülje.

Sztárok, akik gégerákban szenvedtek

A gégerák viszonylag ritka és jól gyógyítható rákfajta, ha időben diagnosztizálják. Sajnos azonban egyáltalán nem mondható veszélytelennek. Val Kilmer betegsége kapcsán összegyűjtöttünk néhány hírességet, akik a gyilkos kórban szenvedtek. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.