Catherine Zeta-Jones Michael Douglas gégerák amerikaifutball felépülés Super Bowl bajnokság egészség NFL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár feleségével, Catherine Zeta-Jonesszal látogatott el a Super Bowl fő amerikaifutball-bajnokságra, itt kapták lencsevégre őket.

Az év egyik legnagyobb eseménye az NFL döntője, a Super Bowl, így nem csoda, hogy a hollywoodi óriások is részesei akarnak lenni a fő amerikaifutball-bajnokságnak. A gégerákból gyógyult Michael Douglas gyönyörű feleségével, Catherine Zeta-Jonesszal látogatott ki.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A színésznél 2010-ben diagnosztizálták a daganatot, szervezete azonban szerencsére jól reagált a kezelésekre, így nem sokkal később már bejelenthette gyógyulását.

SZTÁRSZERZŐK TREND A KIHÍVÁS ÉVE DR. LIFE CSALÁD INTIM EZ ZSÍR! KULT TÖBB+ Sztárok, akik gégerákban szenvedtek

A gégerák viszonylag ritka, és jól gyógyítható rákfajta, ha időben diagnosztizálják. Sajnos azonban egyáltalán nem mondható veszélytelennek. Val Kilmer betegsége kapcsán itt gyűjtöttünk össze néhány hírességet, akik a gyilkos kórban szenvedtek.

Bereczki Zoltán balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20160204-bereczki-zoltan-megserult.htmlBereczki Zoltán színházi előadás közben sérült meg. Dr. Life--Sydney Van den Bosch refluxszal küzdhttp://www.life.hu/drlife/20160208-sydney-van-den-bosch-miss-earth-szepsegkiralyno-refluxal-kuzd.htmlA szépségkirálynőre hónapokig tartó kezelések várnak, mert a nyelőcsövét szétmarta a gyomorsav. Dr. Life--Rossz hírek érkeztek Schumacherrőlhttp://www.life.hu/drlife/20160204-rossz-hirek-erkeztek-schumacherrol.htmlLuca di Montezemolo, a Ferrari exelnöke rossz híreket kapott Michael Schumacherről. Dr. Life--Zika-vírussal kezelnek egy európai terhes nőthttp://www.life.hu/drlife/20160205-egy-europai-terhes-no-is-megfertozodott-a-zika-virussal.htmlSpanyolország megerősítette a hírt, miszerint Zika-vírussal kezelnek egy várandós kismamát. Dr. Life--Kedden műtik Rékasi Károlythttp://www.life.hu/drlife/20160207-kedden-mutik-rekasi-karolyt.htmlHétfőn befekszik a kórházba, majd kedden műtik Rékasi Károlyt.Dr. Life--Judy: „Úgy gondoltam, mindenki szörnynek lát”http://www.life.hu/drlife/20160202-judy-a-groovehouse-enekesnoje-18-evvel-ezelotti-baleseterol-es-35-plasztikai-mutetjerol-meselt.htmlA Groovehouse énekesnőjét közel 20 évvel ezelőtt érte súlyos baleset, aminek következtében 35 plasztikai műtét várt rá. Judy sokszor és sok helyen mesélt már erről az embert próbáló időszakról, de most úgy érzem, sikerült igazán megnyílnia és az akkori lelki fájdalmairól mesélni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.