Ilyen a szex a nőknek való plasztikpasival – videó

Forrás: VICE magazin -
szex szexjátékszer guminő plasztik pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak már régóta élvezhetik a guminők szolgáltatásait, de most végre megtudhatjuk, milyen a nők plasztikszeretője.

Az egyedülálló nők, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokba keveredni, eddig csak maguk elégítették ki szexuális vágyaikat – esetleg egy dildót hívhattak segítségül. Most azonban ők is társaságot vásárolhatnak maguknak: piacra dobták a guminők férfi megfelelőjét.

A Vice magazin újságírónője éppen a műpasin lovagol Forrás: VICE magazin

A Sinthetics nevű cég bővítette a repertoárját, és a guminők mellett már plasztikpasikat is forgalmaz. A hölgyek választhatnak ázsiai, sötét bőrű vagy fehér szexpartnert, mindenki talál az ízlésének megfelelőt. A vásárlók a legapróbb tulajdonságokat is meghatározhatják a megrendelésnél: eldönthetik, mennyire legyen szőrös az új barát, mekkora legyen a pénisze, milyen legyen a szeme színe.

A Vice magazin újságírónője le is tesztelte, milyen a szex egy műanyag pasival, alaposan megmarkolászta és meg is lovagolta választottját:

A plasztikpasik ára igen borsos: 5400 euró a legolcsóbb példány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.