Hegyes tündefülről álmodott a lány, ezért megoperáltatta magát

Forrás: Instagram/grey.and.lace -
operáció Gyűrűk ura fül elf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig van új a nap alatt, a plasztikai sebészet világában is: ez a fiatal lány arról álmodott, hogy olyan fülei legyenek, mint a tündéknek, vagy manóknak.

Tipikus hegyes fülcsúcs, erről álmodott a 22 éves lány. A fantasy filmekben a manók és a koboldok rendelkeznek ilyen fülekkel, de ilyen a Gyűrűk Urában látható tündék hallószerve is.

Mara Kristine a fülműtét előtt Forrás: Instagram/grey.and.lace

Mara Kristine annyira vágyott a tünde fülre, hogy végül képes volt kés alá feküdni, és plasztikai műtéttel átoperáltatni a füleit. A Minneapolisból származó lány nagyjából 300.000 Ft-nak megfelelő összegért kapta meg, amit kért.

Forrás: Instagram/grey.and.lace

Az egyik oldalán a műtét után még három alkalommal kellett helyreigazító műtéteket végezni, végülis nagy nehezen létrejött a kívánt hatás. Elmondása szerint életében nem érzett még olyan fájdalmat, mint amit a rehabilitáció során tapasztalt, de úgy gondolja megérte az áldozatot - írta meg a DailyMail.

Mara Kristine úgy gondolja megérte az áldozatot Forrás: Instagram/grey.and.lace

Természetesen vannak olyan esetek, ahol a plasztikai műtét előfeltétele a normális életnek, ám Mara mindösszesen esztétikai okok miatt döntött a műtét mellett. Nem érdekli senki véleménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.