Magyar sztárok, akik súlyos betegségekkel küzdöttek meg idén

betegség Kulka János Gálvölgyi János magyar Király Linda Balázs Fecó Zámbó Krisztián 2016 sztár súlyos beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A különféle megbetegedések nem tesznek különbséget híres és kevésbé ismert emberek között. Most összegyűjtöttük azokat a hazai színészeket és énekeseket, akiknek 2016 sajnos nem sok jót hozott az egészségük terén. 

Zámbó Krisztián a moziban lett rosszul

Zámbó Jimmy fia idén novemberben esett össze egy fővárosi mozi széksorai között. Krisztiánhoz mentőt hívtak, és azonnal kórházba szállították, itt állapították meg, hogy epilepsziás rohama lett a film vetítése közben.

Zámbó Krisztián egy moziban lett rosszul Forrás: RTL KlubZámbó Krisztián egy moziban lett rosszul

Krisztián később videoüzenetben tisztázta, hogy nem kábítószer vagy alkohol okozta rosszullétét, és elnézést kért a mozizóktól, amiért miatta le kellett állítani a vetítést.

Király Lindának kiújult gyermekkori betegsége

Az énekesnő néhány hónappal ezelőtt belázasodott, majd kórházba is került, és félő volt, hogy egy darabig nem is engedik ki. Mindezeken felül a gégemetszés is felmerült mint kezelési lehetőség.

Király Lindának a gyerekkori betegsége újult ki Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Linda ugyanis gyermekkorában kruppos volt, egy súlyos torok- és légúti fertőzés következtében pedig ismét kiújult a betegség. Ez torokdagadással, esetenként akár fulladással is járhat. A pajzsmirigybetegséggel is küzdő énekesnő azóta szerencsére rendbe jött.

Gálvölgyi János nem érkezett meg az előadására

A színművész idén júliusban lett hirtelen rosszul, ami miatt azonnali kórházi ellátásra volt szüksége. Közönsége eleinte mindebből annyit érzékelt, hogy nem jelent meg az előadásán, ám később a lánya esküvőjén sem vehetett részt.

Gálvölgyi Jánost veseprobléma miatt kellett kórházba szállítani Fotó: Bielik István/Origo

Mint kiderült, az első hírekkel ellentétben nem a nagy meleg, hanem veseproblémája miatt lett rosszul. Gálvölgyi János egy hónappal később adott interjújában már arról beszélt, hogy sokkal jobban érzi magát, hízókúrán van, és már nagyobb szerepeket is elvállal.

Kulka János stroke-ot kapott

A magyar színművészért egy egész ország aggódott, amikor idén áprilisban váratlanul kórházba kellett szállítani, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Kulka János állapotát a családja hivatalos közleményben ismertette: a Szomszédok sztárja stroke-ot kapott egy vérrög miatt. Kulka János állapota a legutóbbi értesülések szerint szépen javul – erről bővebben nemrég mozgásterapeutája számolt be itt.

Kulka János stroke-ot kapott Fotó: Pályi Zsófia - Origo

Balázs Fecó csak orvosi engedéllyel léphet színpadra

Az énekest idén márciusban műtötték meg szívritmuszavara miatt, két héttel később már repülőn ült amerikai turnéja miatt. Ezzel azonban többet ártott, hiszen hazaérkezése után egy újabb operáció várt rá.

Balázs Fecónak szívritmuszavara miatt kell kényszerpihenőt tartania Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Orvosai utasítását ezután már sokkal komolyabban vette, és egészen szeptemberig kényszerpihenőt tartott. Bár már jobban van, szívproblémája miatt vissza kellett vennie a tempóból, és a külföldi koncerteket is le kellett mondania legnagyobb fájdalmára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.