Borzalmas hírt kapott szülése előtt a kismama - Nem a babával volt baj

Forrás: Kim McConnell -
emésztőrendszer áttétképződés rák (betegség)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanya két órával a szülés előtt tudta meg, hogy súlyos rákos megbetegedése van, amit meg kell műteni. 

A 31 éves ausztrál nőnél beindult a szülés, de már előtte is furcsa tüneteket észlelt magán. Elvégeztek egy laborvizsgálatot a biztonság kedvéért, ami kimutatta, hogy a nőnek rákos megbetegedése van.

Az információ a szülés előtti két órában érkezett. A gasztroenterológusa azt mondta, hogy a beleiben 11 cm hosszú daganat húzódik, amely bármikor perforálhat. Nem volt mit tenni, a kicsit először akkor is meg kellett szülni, ám ezt követően egy másik kórházba szállították, ahol további vizsgálatok vártak az anyára.

Kim McConnell kisbabájával Forrás: Kim McConnell

Az újabb eredmények sem kecsegtették sok jóval a kismamát: míg az első vizsgálat azt mutatta, hogy egy helyre lokalizálódott, 2-es stádiumú rákja van, addig az új mérések szerint a betegség 4-es stádiumú, és már májáttétje is van.

Nem sokkal később Kimet megoperálták, eltávolították a beleinek egy részét, illetve a májának egyik lebenyét is. Azóta nyers diétát tart, illetve kemoterápiát is kap. A kétgyermekes anya nagyon pozitívan áll a gyógyulásához.

Pszichológushoz is jár, hogy feldolgozza az őt ért események lelki aspektusait.

„Két kisgyerekkel nincs más esélyem, csak meggyógyulnom szabad”nyilatkozta a Daily Mailnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.