Pilát Gábor: "Ne a tükörképedet keresd, hanem magadat!"

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor ego egó Tabuk nélkül a párkapcsolatról elme
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseréld le az egó rajongását és imádatát az én valódi szeretetére.

Az egoizmussal az ember úgy megy bele egy kecsegtetőnek látszó üzletbe saját magával, hogy közben a szerződés kisbetűvel szedett részeit el sem olvassa. Pedig oda az van írva, hogy bármilyen örömöt
megkaphatsz a határozatlan idejű szerződés időtartama alatt, azonban könnyekkel kell
fizetned érte.

Az elmének az a természete, hogy vágyakat és félelmeket generáljon, célokat tűzzön ki, legyenek azok jók vagy rosszak, megtervezze az odavezető utat, érzelmeket nyilvánítson ki, és láthatatlan energiát tegyen láthatóvá.

"Ne a tükörképedet keresd, hanem magadat!" Forrás: Shutterstock

Azonban te nem az elméd vagy. Ha a közlekedésben az autókkal, buszokkal, gyalogosokkal,
azaz a forgalommal azonosítanád magad, fizikailag biztosan nem jutnál haza élve. Egyszóval,
amilyen mértékben azonosulsz az elméddel, olyan mértékben lesz zaklatott az utad a saját
életedben is.

Pilát Gábor

Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.