Tampon nélkül úszott menstruációja alatt egy édesanya

úszás tampon menstruáció vérzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Menstruációja utolsó napjaiban tampon nélkül úszott a medencében egy édesanya. Voltak, akik egyetértettek vele, néhányan pedig egyértelműen helytelennek tartották, hogy mindenféle védelem nélkül ússzon valaki a kritikus napokon. 

Egy édesanya minden pénteken úszni indul párjával és gyermekükkel, azonban megesett, hogy az úszás ugyanarra az időpontra esett, mint a mesztruációja. A ciklusa egyik utolsó, ötödik napján úgy döntött, hogy tampon nélkül úszik a medencében, ezt pedig testvérének is elmesélte, aki szerint ez rossz döntés volt - írja a Mirror.

Úgy döntött, felteszi a kérdést a Mumsneten is, ahol vegyes válaszokat kapott. Volt, aki szerint elfogadható, hogy valaki a menstruációja utolsó napjaiban, amikor már csak néhány csepp vér távozik a szervezetből, tampon nélkül merészkedjen a medencébe.

Úszni vagy nem úszni menstruáció alatt? Forrás: Shutterstock

Az édesanya szerint bizonyos kényelmetlenségeket is okoz a tampon viselése a vízben. Mint mondta: nála kissé megszívja magát vízzel.

Voltak, akik rávilágítottak arra, hogy senki nem szeretné az arcán érezni a medencében más testváladékát, és azon a véleményen voltak, hogy tampon, menstruációs csésze vagy speciális fürdőruha nélkül nem szabad a vízbe menni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.