Dzsudzsák Balázs csúnyán megsérült: akár törés is lehet

Forrás: AFP/Patricia De Melo Moreira -
törés sérülés Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dzsudzsák Balázs megsérült a Fehéroroszország elleni mérkőzésen, csak mankóval tudta elhagyni a stadiont. Komoly baja is lehet. 

Dzsudzsák Balázs megsérült a szerdai Fehéroroszország elleni mérkőzésen. A focista csak mankóval tudta elhagyni a stadiont. Sajnos pontosat egyelőre nem tudni az állapotáról, csütörtök délután lesz eredménye a viszgálatoknak, de válogatott csapatorvosa szerint az olyan rugás, amit Dzsudzsák kapott, még törést is tud okozni.

Dzsudzsák csúnyán megsérült, de még nem tudni, mekkora a baj Forrás: AFP/Patricia De Melo Moreira

"Dzsudzsák Balázs a szerda esti mérkőzésen rúgást kapott a bal lábára, ami elég komoly fájdalmat, de akár még törést is tud okozni. Pontos diagnózisról azonban leghamarabb a csütörtök délutáni órákban tudunk majd tájékoztatást adni, miután a részletes vizsgálatok eredményei is rendelkezésünkre állnak" - mondta az mlsz.hu-nak dr. Szilas Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.