Demjén Ferenc ébredése után először a feleségéhez szólt a kórházban

agyérgörcs ébredés Demjén Ferenc kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demjén Ferenc felébredt a kórházban a mélyaltatásból, és ébredése után először a feleségéhez szólt.

Mint arról beszámoltunk, néhány napja agyvérzés gyanújával szállították kórházba Demjén Ferencet. Később kiderült, hogy a 72 éves énekesnek agyérgörcse volt és az orvosok a felépülése érdekében egy darabig altatásban tartották. Szerencsére már felébredt az altatásból, és most az is kiderült, hogy ébredése után először a feleségéhez szólt, Rebecca ült ugyanis az ágya mellett.

Demjén Ferenc jobban van Fotó: Hirling Bálint - Origo

A Blikk azt írja, azért is fontos, hogy egy közeli hozzátartozó ott legyen az ébredés után, mert az agyérgörcsön átesett betegek jelentős részét a történtekkel szembesülve újabb sokk érheti, ez pedig magában hordozza az agyi érelzáródás újbóli kialakulásának veszélyét.

A lap úgy tudja, Demjén Ferenc a körülményekhez képest jól van, és nem emlékszik a rosszulléte körülményeire. Egyelőre marad az intenzív osztályon, még sok vizsgálat vár rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.