Egészségi állapotáról vallott a magyar zenész: "Van, hogy egész nap az ágyban maradok, mert úgy elviselhetőbb”

billentyűs Omega egészségügyi állapot Benkő László koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega billentyűse, Benkő László életét több egészségügyi probléma is nehezíti, amelyek orvoslását a koronavírus-helyzet is jócskán befolyásolja. 

Az Omega legendás billentyűse, Benkő László nehéz időszakot tudhat maga mögött, több egészségügyi beavatkozáson is túlesett, eltört a lába és legnagyobb meglepetésére még a halálhírét és keltették.

Benkő László egészségügyi problémái mellett a fronttal is hadilábon áll Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Ha ez nem lenne elég, mostanában a fronttal is meggyűlik a baja. Korábban egyáltalán nem volt érzékeny az időjárás változására, azonban mióta legyengült a szervezete, sokkal több minden megviseli. A zenésznek sokat segít, ha kint van a friss levegőn, a szabadban, azonban a koronavírus miatt kevesebb lehetősége adódik erre.

„Az utóbbi időben már a frontokat is megérzem. Fáj a fejem, de ha melegedés várható nyom a mellkasom. Nagyon kellemetlen tud lenni és tönkreteszi a közérzetemet. Van, hogy egész nap az ágyban maradok, mert úgy elviselhetőbb"

- nyilatkozta a Ripostnak Benkő László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.