"Mi mindenben támogatjuk" - Dopeman édesapja a sztrók után a rákkal is megküzdött

Pityinger László daganat Dopeman család sztrók rák születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pityinger László, Dopeman a múlt hétvégén ünnepelte édesapja 67. születésnapját. A rapper a családjáról mesélt, és arról, milyen nehézségeken kellett keresztülmenniük az elmúlt években.

Dopeman, aki pár éve még polgárpukkasztó klipekkel és folyamatos háborúskodásával került reflektorfénybe, az utóbbi időben teljesen lehiggadt, és már minden idejét a családjának szenteli. A rapper édesapjának, Lászlónak 2017-ben volt agyvérzése, és előszőr úgy tűnt, óriási a baj. Lebénult a jobb oldala, beszélni, járni és nyelni is újra meg kellett tanulnia, ám végül nem adta fel a harcot, és szinte teljesen felépült a sztrók után.

A rapper ezúttal a Blikknek számolt be édesapja állapotáról, s arról, milyen nehézségekkel kellett megküzdenie a Pityinger családnak.

"A legfontosabb, hogy tudja, nincs egyedül a nehéz időszakban sem" -mondta Dopeman az édesapjáról. Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Most tünetmentes, reméljük, így is marad. Mi mindenben támogatjuk, segítjük, hiszen, a legfontosabb, hogy tudja, nincs egyedül a nehéz időszakban sem."

- tette hozzá Dopeman, aki számára a családja a legfontosabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.