Újabb megpróbáltatás vár Young G kedvesére: ismét kés alá kell feküdnie

műtét Young G Mészáros Norina VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G, vagyis VV Béci kedvese nehéz időszakot tudhat maga mögött, és a megpróbáltatásoknak még nincs vége: biztosan újabb műtét vár rá.

VV Béci, vagyis Young G kedvesénél a várandósság alatt derült ki, hogy daganat van a méhszáján, ami tovább komplikálta a terhességét. A kislányuk májusban született meg, de a kicsi tüdőgyulladást kapott, ami miatt sokáig inkubátorban volt. Vele szerencsére azóta minden a legnagyobb rendben van, ugyanez nem mondható el azonban anyukájáról, Norináról. A szövettan eredménye ugyanis nem egyértelmű, és az biztos, hogy újabb operáció vár majd rá.

Norinára újabb műtét vár Forrás: Instagram/Mészáros Norina

Az biztos, hogy Norinát szeptemberben operálni kell. Idegőrlő ez a helyzet,

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.