"Mindig bennem van a gondolat, hogy meghalhatok" - Miló Viki bőrrákja miatt állandó rettegésben él

Forrás: Miló Viki/Instagram -
melanóma Miló Viki rák szűrővizsgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miló Viki évekkel ezelőtt nézett szembe először a rákkal, és habár úgy tűnt, sikerült legyőznie, tavaly december kiújult a betegsége. Mindig eszébe jut, hogy akár meg is halhat, hiszen a bőrrák az egyik legagresszívebb rákfajta. 

Miló Viki évekkel ezelőtt szembesült először azzal, hogy bőrrákos. Amikor megkapta a diagnózist, beült az autójába és sírt, de az első sokk után felvette a harcot a betegséggel. Több beavatkozást is végeztek rajta, s úgy tűnt, sikerült legyőznia a gyilkos kórt, de tavaly decemberben kiújult a betegsége. "Sajnos decemberben megint előjött a bőrrákom, és a zsírt, cukrot vissza kellett venni" - mondta akkor Viki, aki folyamatosan jár szűrővizsgálatokra.

Miló Viki állandóan szűrővizsgálatokra jár Forrás: Miló Viki/Instagram

nagyon rövid időn belül áttétet képez a szervezetben és akár egy hónap alatt is bele lehet halni. Mindig bennem van a gondolat, hogy meghalhatok..."

Borsnak

"Egyáltalán nem szoktam napozni és évek óta nyaralni sem megyek. Azt mondták nekem, hogy készüljek fel mindenre, mert minél jobban öregszik a bőr, annál gyakoribbak lesznek a bőrelváltozások" - tette hozzá. Hiszi, hogy lelki okok is állnak a betegségek hátterében.

"A bőr a védelmet jelenti. A sportban és a munkában is túlfeszítem magam, mert szeretnék mindenhol maximálisan helytállni. A mai napig három órákat alszom, akarva-akaratlanul is kizsákmányolom a szervezetemet" - vallotta be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.