Kóbor János felesége teljesen összetört: hírzárlatot rendeltek el

betegség Deme Zsóka Kóbor János Omega kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy hete kórházban ápolják Kóbor Jánost. A családja hírzárlatot rendelt el, ami érthető, hiszen feleségét, Zsókát nagyon megviseli férje betegsége.

Kóbor felesége nagyon erős nő, de a mostani helyzet őt is megviseli. Zsóka mindig óvta férjét, így most kifejezetten rosszul viseli, hogy nem lehet mellette a kórházban, hogy vigyázzon rá és támogassa gyógyulását.

"Zsóka imádja a férjét, lényegében csak akkor vannak külön, ha messze mennek nyaralni. Mecky nem szeret repülni, így Zsóka és közös lányuk, Léna együtt szoktak utazni, ám akkor is állandó kapcsolatban vannak" - mesélte a Blikknek Zsóka egyik ismerőse.

Néhány napja rosszul érezte magát Kóbor János. Eleinte nem akart kórházba menni, de a család unszolására befeküdt egy intézménybe. A zenész nem vette fel a Covid elleni védőoltást.

"Nagyon erős nő, aki mindent kézben tart, de nem csoda, hogy most fél. A férje a mindene, és aggódik az egészségéért. Nagyon reméli, hogy Mecky hamarosan felépül, és otthon lehet velük. A hírzárlatnak egyetlen oka van: Zsóka nem szereti, ha negatív gondolatok veszik őket körbe. Mindig is azt vallotta, pozitívan kell gondolkodni, nem szabad a rossz dolgokat bevonzani. Ezért sem akarja, hogy aggasztó hírek jelenjenek meg a férjéről. Ráadásul mindenki nála érdeklődik, mert az orvosok csak a szűk családnak adnak tájékoztatást Mecky állapotáról, így azon felül, hogy dolgozik, otthon van a lányukkal és a férjéért aggódik, még a telefonja is egész nap csöng, mert mindenki tudni szeretné, mi van Jánossal" - folytatta a barát.

Kóbor János Fotó: Polyák Attila - Origo

"Zsóka minden áldott nap megy és tárgyal az orvosokkal, hogy milyen állapotban van Mecky, és hogy mi a következő lépés, mik a kilátások Sajnos, nem tudok mit mondani, mert a család megkért minket, hogy amíg nincs változás, addig ne beszéljünk" – mondta a Blikknek Trunkos András, az Omega menedzsere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.