Csollány Szilveszter lélegeztetőgép Csollány Szilveszter állapota koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December elején derült ki, hogy Csollány Szilveszter válságos állapotban, lélegeztetőgépre kötve fekszik kórházban, tüdejét megtámadta a koronavírus. Az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben ápolják az olimpiai bajnok tornászt, a legjobb orvosok dolgoznak a felépüléséért.

A Blikk úgy tudja, Csollány Szilveszter még mindig speciális lélegeztetőgépre kötve küzd az életéért, tüdejéből folyamatosan szívják le a váladékot.

Csollány Szilveszter egy hónapja van lélegeztetőgépen Forrás: Lantos Gábor

Csollány még novemberben kapta el a koronavírust, állapota pedig olyan rosszra fordult, hogy mentővel vitték Sopronból az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe. Korábban megjelentek olyan hírek, hogy Sidney olimpiai bajnoka oltásellenes volt, ám később kiderült, hogy beoltatta magát, egydózisú vektorvakcinát, Janssent kapott. A védőoltást azonban sajnos későn vette fel, csupán két héttel azelőtt, hogy bekerült volna a kórházba, így még nem alakult ki nála a védettség.

Régóta lélegeztetőgépen van Csollány Szilveszter, de Szlávik János szerint van remény

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.