Súlyos betegséggel küzd Bródy János: újabb operáció vár az énekesre

Forrás: FACEBOOK -
operáció basalioma Bródy János állapota bőrdaganat műtét Bródy János súlyos betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február végén ráijesztett rajongóira a Kossuth-díjas magyar énekes és gitáros, ugyanis egy olyan fotót tett közzé Facebook-oldalán, amelyen a fél arcát kötés takarja. Először mindenki azt hitte, hogy szemműtéten esett át a zenész, de mára kiderült, sokkal nagyobb a baj.

Bródy menedzsere a fotó megjelenése után azt mondta a sajtónak, hogy csak egy kis beavatkozás történt, majd márciusban már arról beszélt, hogy többször is meg kellett operálni a legendát. Mostanra kiderült, mi az a rejtélyes betegség, ami miatt kórházi kezelésre szorul az énekes.

Bródy Jánosnál rosszindulatú bőrdaganatot, úgynevezett basaliomát diagnosztizáltak.

Még vár egy műtét Bródy Jánosra Forrás: Facebook

– idézi a zenész szavait a Ripost, aki egy friss interjúban nyilatkozott az egészségi állapotáról. Bródy azt hitte, hamar túl lesz a betegségen, ám a vártnál nagyobb a baj, ezért a koncertjeit is le kellett mondania.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.