Mellkisebbítő műtéten esett át a fiatal lány: a férfiak durván beleálltak

mellkisebbítés műtét komment hatalmas mellek mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves lány egészségügyi okokból műttette meg a melleit, azonban férfi követői döbbenetes kommenteket írtak neki. Például azt, hogy ezzel most pofán vágta Istent.

Janel Nelsonnak a brit méretezés szerint 28H, az európai szerint 60L-es kosármérete volt. Mivel mellei nemcsak nagyok voltak, de meg is ereszkedtek, rendszeresen kiütések, hátfájás és migrén gyötörte.

"Sokat híztam és fogytam, számos fogamzásgátlót is kipróbáltam, hol szedtem, hol nem. A melleim úgy megnyúltak és megereszkedtek, hogy már nem úgy néztek ki, mintha egy fiatal felnőtt testéhez tartoztak volna"
- mondta Nelson. Így végül januárban elment egy mellkisebbítő műtétre, amelynek köszönhetően mára nyolc mérettel kisebb melltartót hord.

A lány a TikTokon osztotta meg tapasztalatait az őt ért, hatalmas változásról. Az egyik videóban ruhákat próbál fel, érzékeltetve, hogy mekkora a különbség a műtét előtti és utáni teste között.

@janellynnnelson#breastreduction#beforeandafter#breastreductioncheck#surgery♬ i got guns in my head - janel nelson

"Mindig szerettem a testemet, de most még jobban szeretem. Úgy érzem, mintha egy teljesen új ember lennék. Már nincsenek hátfájdalmaim, migrénjeim, kiütéseim, és sokkal több az önbizalmam" - mondta.

A videó alatti kommentekben sok nő dicsérte, hogy milyen bátor volt, amiért belevágott a műtétbe, azonban sok férfitől kapott durva és egyenesen megdöbbentő reakciókat - írja a Daily Star.

"Nem lepett meg, hogy a gyűlölködő kommentek többségét férfiak írták. De egy-kettő azért lesokkolt, például az, hogy ezzel most pofán vágtam Istent, meg hogy ez volt az egyetlen előnyös tulajdonságom. Vagy az, hogy: 'figyeljétek meg, a férje el fogja hagyni, 3...2...1". Én tudom, én érzem a különbséget, imádom az eredményt - nekem csak ez számít."

Janel férje, Chandler viszont nemhogy nem hagyta el a lányt, hanem kifejezetten örül annak, hogy felesége bevállalta a műtétet. "Ez volt a második legjobb döntésed, amit valaha meghoztál az után, hogy hozzám jöttél" - írta ő is a videó alá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.