Azahriah megcsalt barátnője vadító fotóval forrósítja fel a hangulatot

Luna szexbotrány toitoi Azahriah szexbotránya Azahriah palacsinta fesztivál Azahriah barátnője
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte már lecsengőben van az ismert magyar énekes, Azahriah szexbotránya. A feltörekvő fiatal tehetség azután került az újságok címlapjára, hogy a Szolnoki Palacsintafesztivál egyik nyilvános vécéje mellett, a látogatók szeme láttára csalta meg barátnőjét.

A kommentelők nemcsak Azahriah-t, hanem egykori barátnőjét is támadták, ám míg az énekes-rapper megpróbált egyre kevesebbet foglalkozni a róla készült leleplező felvétellel és az azt követő hozzászólás-áradattal, addig exe többször is kifakadt. Korábban azt vetették a szemére, hogy ha egy normális férfival jött volna össze, nem csalták volna meg.

Június végén ismét letámadták, legutóbb éppen azért, mert pletykák röppentek fel arról, hogy az eset ellenére megbocsátana Azahriah-nak.

– írta egykori posztjában Luna, aki a sok kritka, nemtelen támadás ellenére nem hagyta magára Instagram-oldalát és annak követőit. Rendszeresen posztol, nemrég pedig egy igazán vadító képet tett ki, amint éppen az autójában ül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.