Usher elmondta, hogy érzi magát az arcbénulással küzdő Justin Bieber

Forrás: AFP PHOTO / Courtesy of ABC -
Usher Justin Bieber Ramsay Hunt-szindróma arcbénulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber még június elején jelentette be, hogy egy ritka betegség, a Ramsay Hunt-szindróma miatt lebénult a fél arca. 

Usher nemrég egy interjúban számolt be arról, hogy közeli barátja, Justin Bieber hogy érzi magát azóta, hogy bejelentette, lebénult a fél arca.

"Remekül van. Nemrég közösen nyaraltunk, akkor sikerült több időt töltenünk egymással, és úgy gondolom, bármin is megy keresztül, igazán nagyszerű látni, hogy a családja és a rajongói is támogatják" - idézi az énekest a US magazine.

Justin Bieber Forrás: AFP PHOTO / Courtesy of ABC

A Ramsay Hunt-szindrómát a varicella zoster herpeszvírus fertőzése váltja ki, ugyanaz, amely gyerekkorban a bárányhimlőt is okozza. Ha a vírus újraaktiválódik, akkor felnőttkorban övsömör is kialakulhat, melynek során kiütések lephetik el a testet. Ha ez az arcideg közelében jelentkezik, akkor hirtelen fellépő arcbénulást okozhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.