Újabb szívműtét vár a TNT együttes tagjára, bármikor hívhatja az orvosa

Forrás: Instagram/Inti -
szívritmuszavar Inti TNT szívelégtelenség Zuber Krisztián Felicián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár a magánélete rendeződött és Sáfrány Emese oldalán rátalált a szerelem Zuber Krisztiánra, azaz a TNT Intijére, sajnos az egészségével nincs minden rendben. A zenész ugyanis komoly betegségekkel küzd, a kezeléseknek pedig még nincs vége.

Zuber Krisztián tavaly ősszel került kórházba, ahol szívelégtelenséggel és kétféle szívritmuszavarral diagnosztizálták. Nemrég egy speciális eljárással beültettek a mellkasába egy szerkezetet, amely képes stimulálni Inti szívét, sőt adott esetben defibrillátorként is működik.

"Apró, áramütésszerű érzés, már többször is éreztem, tehát többször megmenthette az életem azzal, hogy stimulálja a szívem, ha lelassul. Viccesen azt szoktam mondani, olyan vagyok, mint a Hegylakó a filmből, csak akkor halok meg, ha levágják a fejem" – mondta a Blikknek Krisztián, akit szigorú diétára fogtak, sőt azt is kikötötték az orvosai, hogy mennyi folyadékot vihet be a szervezetébe, illetve milyen mozgásformákat végezhet.

Sáfrány Emese Aleska és Zuber Krisztián Inti Forrás: Instagram/Inti

A beültetett készülék azonban nem elég, és újabb műtétre lesz szükség, azonban azt még az orvosa sem tudja, mikor kerülhet sor Intire. A várólistán ugyanis olyan emberek vannak előtte, akik esetében sürgősebb a beavatkozás.

– részletezte Inti, akinek az életét új párja, Sáfrány Emese mentette meg, ugyanis ő volt az, aki erősködött, hogy vizsgáltassa meg magát. A zenész azonban minden nehézség és probléma ellenére küzd, sőt készül a TNT áprilisi koncertjére a Budapest Arénában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.