"Nagyon sokat segít abban, hogy stabil maradjak" - pszichológushoz jár Schoblocher Barbara

Forrás: TV2 -
pszichológus Sztárban sztár Schoblocher Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár döntőse, Schoblocher Barbara elárulta: évek óta jár pszichológushoz, ami segít neki a mentális stabilitás megőrzésében. 

Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekesnője nagyon fontosnak tartja a lelki egészségét, ezért jár már több éve pszichológushoz. A Sztárban sztár döntősének ez sokat segített abban is, hogy bírja az élő műsort és az arra való felkészülést.

"Elképesztően megterhelte az idegrendrendszerünket ez a műsor. Olyan volt, mintha minden héten lenne egy fontos vizsga egy olyan tárgyból, amelyben egyébként jó vagy, ezért nagy az elvárás, és magadnak is magasra teszed a lécet. Ez már önmagában is nagy nyomást jelent" - árulta el Barbi.

"Sok mindent tanultam saját magamról, de ebben sokat segített az az önfejlesztés, amelybe pár éve belekezdtem, ugyanis rendszeresen járok terápiára. Lélekwellnessnek hívom, és nagyon sokat segít abban, hogy stabil maradjak és élvezzem, amit átélek" - tette hozzá, és azt is elárulta, sok előadót megterhel az előadóművészettel járó érzelmi hullámvasút.

Schoblocher Barbara Forrás: TV2

"Nagyok a szintkülönbségek, egyszer ott vagy fent a színpadon, ezrek tapsolnak, milliók néznek és szeretnek egy műsorban, de bekövetkezhet, hogy nem sokkal később otthon sírsz a kanapén. Ezt a különbséget meg kell tanulni kezelni és helyre rakni. Én ezt egy pszichológus segítségével teszem, akihez három és fél éve járok. Tudom, hogy sok embernek kényes téma, sokszor megijednek, hogy valami bajom van, de éppen azt szeretném elérni, hogy ne legyen" - idézi a Blikk az énekesnőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.