Nincs jól Galambos Lajcsi, teljesen magába zárkózott: családtagjainak szigorú utasítást adott

Forrás: Végh István/Bors -
betegség depresszió otthonápolási kérelem Galambos Lajos börtön
Otthonápolási kérelmének elutasítása annyira megviselte az ország trombitását, hogy teljesen magába zuhant. Galambos Lajosnak a következő éveket börtönben kell töltenie, ez pedig komoly betegsége miatt nem lesz könnyű.

Galambos Lajos szerint a baracskai börtönben nincsenek olyan körülmények, melyekkel megelőzhető lenne az állapotának romlása. A zenésznek folyamatos egészségügyi felügyeletet biztosítanak, de ez szerinte nem elég, ezért otthonápolási kérelemhez folyamodott. Kérvényét másodfokon is elutasították, Galabosnak börtönben kell maradnia.

Lagzi Lajcsi nincs jó állapotban, teljesen magába zárkózott Forrás: Végh István/Bors


A trombitás teljesen összetört a hír hallatán, ráadásul a bevonulása óta folyamatosan romlik az állapota. A napi sétára is kísérni kell, nehogy összeessen. A Bors úgy tudja, Lajcsi kedvetlen, nem hajlandó senkivel sem beszélni. A családtagjainak is megtiltotta, hogy nyilatkozzanak a hogylétéről, ehhez pedig tartják is magukat. A testvére, Galambos István, és a lánya, Boglárka sem volt hajlandó semmit elárulni a lapnak.

Galambos Lajos 2023 április 26-án vonult börtönbe, ahol 3 év hat hónapot kell eltöltenie, amiért jogerősen elítélték víz, -gáz, - és áramlopás miatt. Jó magaviselettel, harmadolással azonban körülbelül egy év múlva szabadulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.