Egyszerű trükk segíthet azonnal megszüntetni a fejfájást: nem, nem gyógyszert kell bevenni

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2013 Alliance Images/Shutterstock. No use without permission./Alliance Images -
fejfájás egyszerű trükk módszer fájdalom tipp
Egyszerű trükkel szüntethetjük meg a lüktető fejfájást: még az orvosok szerint is működhet ez a tipp.

Van egy egyszerű trükk, ami segíthet megszüntetni a lüktető fejfájást - és egy orvos is alátámasztotta a módszer hatékonyságát. Nincs is rosszabb annál, mint amikor hasogat a fejünk, és így próbáljuk elvégezni a feladatainkat. Ha a fájdalom nem akar elmúlni, az dühítő és bosszantó lehet, de szerencsére van egy trükk, amire sokan esküsznek, és ami fájdalomcsillapító nélkül enyhítheti a tüneteinket: az emberek forró vízbe áztatják a lábukat.

Próbáljuk meg enyhíteni a fejfájást ezzel a trükkel Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2013 Alliance Images/Shutterstock. No use without permission./Alliance Images

Egy TikTok-felhasználó is kipróbálta a módszert, miután értesült erről az interneten terjedő trükkről, és természetesen a kísérletet videóra is vette. Egész nap fejfájás gyötörte, kétségbeesésében pedig bármire hajlandó lett volna. Szerencséjére nem kellett őrültséghez folyamodnia, mindössze a lábát kellett forró vízbe mártania, és az eljárás nála is bevált.

@sammar___#headache#headacherelief#lifehack#itworks♬ original sound - Sammar

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.