John Derek Fotókon akkor és most Bo Derek John Corbett Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár 57. születésnapját ünnepli, Bo Derek mit sem veszített régi fényéből.

Gyönyörű volt és ma is az. Bo Derek mindössze 16 éves volt, amikor a nála évtizedekkel idősebb John Dereknek megakadt a szeme a fiatal lányon. Olyannyira, hogy azonnal be is adta a válópert.

Bo Derek 2002-ben és 2013-ban Forrás: Northfoto, AFP

Később egyre több filmben tűnt fel, színésznői képességeit azonban legtöbbször háttérbe szorították testi adottságai. Bonak ez egyáltalán nem okozott gondot és a vetkőzésből sem csinált nagy ügyet – amire bizonyára nem egy férfi emlékszik vissza örömmel. A férje halála után visszavonult színésznő 2002 óta él kapcsolatban a Szex és New York színészével, John Corbett-tel.

Bertalan Ági: Mi voltunk a magyar Szex és New Yorkhttp://www.origo.hu/teve/20131001-bertalan-agi-mi-voltunk-a-magyar-szex-es-new-york.html57 évesen is dögös a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130429-kim-cattrall-szineszno-remekul-nezett-ki-a-laurence-olivierdijak-vasarnapi.htmlNagyot hibáztak a Szex és New York előzménysorozatánálhttp://www.origo.hu/teve/20130116-nagyot-hibaztak-a-szex-es-new-york-elozmenysorozatanal.htmlNicole Kidman szexszimbólum letthttp://www.life.hu/szepulj/20131031-nicole-kidman-ausztral-szineszno-brigitte-bardot-filmszinesznokent-szerepel-jimmy-choo.htmlDivatbotrányok: Elhízott lúzer srácból pillanatok alatt szexszimbólum lett Marc Jacobshttp://www.life.hu/legytrendi/20120719-marc-jacobs-botranyos-atalakulasa-luzer-sracbol-pillanatok-alatt-szexszimbolum.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.