Vegán blintz almás-birsalmás töltelékkel, palacsintaimádóknak

palacsinta alma Makifood recept vegetáriánus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A palacsintát különleges formába öntöttük, legalábbis ami a hozzávalókat illeti: vegán módon, tojás és tejtermék nélkül készítettük el. Almás-birsalmás kompótot kínálunk hozzá, melynek elkészítése egyáltalán nem bonyolult.

Vegán blintz almás-birsalmás töltelékkel


Hozzávalók a blintzhez:


- 1 csésze bio finomliszt
- 1/2 csésze barnarizsliszt
- 1 teáskanál olaj + egy kevés a sütéshez
- 1 evőkanál kuzu (természetes keményítő)
- egy csipet só
- nagyjából 1 csésze szójatej

Hozzávalók a töltelékhez:










Elkészítés:


blintz

kompót

Videónkban megnézheted, hogyan készítsd el!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=IU1BqrywY7u6HFbx

Tudtad?






Makifood főzőiskola

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.