Macaulay Culkin: Öngyilkossági kísérlet herointúladagolással

heroin színész öngyilkosság Reszkessetek betörők kábítószerfüggő Macaulay Culkin túladagolás öngyilkossági szándék kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ha nem hagyta volna abba, megállt volna a szíve!"

Hogy nincs jól, azt régóta tudjuk és látjuk. Most azonban tényleg elérkezett az idő, hogy Macaulay Culkin családja és barátai komolyan közbelépjenek. A Reszkessetek betörők sztárja, az akkor még hihetetlenül aranyos Macaulay a napokban öngyilkosságot kísérelt meg: szándékosan túladagolta a heroint. "Elvesztette az életkedvét" - nyilatkozta a National Enquirer magazinnak a színész egyik jó barátja.

Northfoto
Northfoto

"Belőtte magát és utána egyfolytában arról beszélt, hogy megöli magát, nincs értelme, hogy éljen" - mondta a barát. "Aztán még tablettákat is bevett - ha nem hagyja abba időben, biztos, hogy megáll a szíve. Biztos vagyok benne, hogy öngyilkos akart lenni, csak éppen nem sikerült."

Az elmúlt években a színészt csak rossz állapotban láthattuk: minden fotóról egy sovány, életunt, beteges férfi nézett ránk. Augusztusban a legrosszabb is bekövetkezett, a nyílt utcán lett rosszul és hányta el magát a kábítószerek miatt, innentől kezdve pedig nem volt mit tagadni. Macaulay a Mila Kunisszal való szakítása után került végleg a mélypontra, még mindig sír a színésznő miatt, mondta az informátor. A 32 éves színész sajnos minden segítséget elutasít - a szeretteinek így nagyon nehéz dolga lesz, ha meg akarják menteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.