Kamerát szerelhettek Schumacher sisakjára

Forrás: AFP/Sascha Schuermann -
bukósisak Michael Schumacher kamera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy francia lap szerint kamera volt Michael Schumacher bukósisakján. 

Előfordulhat, hogy a német autóversenyző felvette a saját balesetét - írja az origo.hu. A francia Le Dauphine Libére információi szerint ugyanis egy kamera volt szerelve Schumacher bukósisakjára, bár azt ők sem tudják, hogy be volt -e kapcsolva a felvevőkészülék. Hivatalosan még senki sem erősítette meg ezt az információt, az ügyészség pedig azt mondta, az új híreket először a családdal osztják meg.

Forrás: AFP/Sascha Schuermann

Pénteken volt Michael Schumacher 45. születésnapja - a hétszeres Forma-1-es világbajnokot azonban még mindig kómában tartják. Schumachert vasárnap érte síbalesetet Méribelnél. Egyelőre nincsenek újabb hírek a német állapotáról.

Itt szenvedett balesetet Schumacherhttp://www.life.hu/legykepben/20140102-michael-schumacher-egykori-forma-1-pilota-utvonalat-jarta-vegig-egy-profi-sielo-a-francia-alpokban.htmlSchumacher jelenlegi állapota stabilhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140101-schumacher-jelenlegi-allapota-stabil.htmlKépregény készült Schumacher balesetérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20131231-michael-schumacher-egykori-forma-1-es-pilota-sibaleseterol-kepregeny-keszult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.