Kövesd nálunk élőben a dalmaták első heteit!

Születés kutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkeztek az apróságok! A szülés nehezen indult, végül császármetszésre volt szükség, de örömmel jelentjük, hogy a kismama és a kutyusok is jól vannak. A Ustream kameráján megszakításokkal ugyan, de egész nap követheted az apróságok első heteit, a kamera alatti linkről pedig eléred az éjjellátó kamerát. Leskelődésre fel!

Ha a Ustream éppen szünetet tart a közvetítésben, a dalmatákról készült korábbi videókat akkor is megnézheted.

Többszáz pötty egy helyen! Nézegess elbűvölő képeket apró kiskutyákról!http://www.life.hu/life/galeria/20110727-tobbszaz-potty-egy-helyen-nezegess-elbuvolo-kepeket-apro-kiskutyakrol.htmlApró borsószemből életerős dalmata - Imádnivaló fotókon egy kiskutya fejlődése!http://www.life.hu/life/galeria/20110727-apro-borsoszembol-eleteros-dalmata-imadnivalo-fotokon-egy-kiskutya-fejlodese.htmlIzgalmas reality imádnivaló dalmatakölykökkel - Kövesd te is!http://www.life.hu/hazitunder/20110726-izgalmas-reality-imadnivalo-dalmatakolykokkel-kovesd-te-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.