Születés múltja család apa Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban született meg Szabó Győző második gyermeke - vajon a népszerű színész most már a békés családi életet választja az éjszakai züllés helyett?

Győző és Rezes Judit kisfia nemrég látta meg a napvilágot, a színész azonban nem volt bent a szülésnél, mert úgy érezte, nem viselné jól a látványt. Miután kórházba vitte vajúdó feleségét, Győző inkább hazament, hogy otthon várja meg az örömhírt, miszerint fia, Mihály Simon világra jött. A Valami Amerika sztárjának előző házasságából született gyermeke, Bori szintén nagyon várta öccse érkezését.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence



Győző jelenleg a Centrál színházban játszik a Jó zsaru, rossz zsaru című darabban, ahol egy nem éppen tiszta életű rendőrt alakítanak Stohl Andrással együtt. Az sem titok, hogy kollégájához hasonlóan Győzőnek is van tapasztalata a függőségekkel kapcsolatban - korábban ugyanis ő is az alkohol és a drogok rabja volt. "Voltak az életemben mélypontok, és egyszer csak azt vettem észre, hogy nyakig ülök valaminek a közepében, ami nem vezet sehova, kizárólag le a mélybe. Állandóan ittunk, buliztunk a haverokkal. Általában olyan szereket használtam, amelyekkel szedáltam magam. Idővel nemcsak az alkohol ejtett rabul, hanem a drogok is. Megvolt a tanulsága, és szerencsére időben észbe kaptam" - mondta a Hot! magazinnak a színész.

Szabó Győző úgy tűnik, jó útra tért, de nem titkolja, sosem volt könnyű leszoknia a függőségekről. A színésznek ismét apaként kell helytállnia, és érdemes messzire elkerülnie a csábító alkalmakat és az éjszakai élet kínálkozó lehetőségeit, ha családja és kisfia valóban fontosak számára.


Miért félnek a pasik a komoly kapcsolattól?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101021-miert-felnek-a-pasik-a-komoly-kapcsolattol.htmlSzexpartnerből szerelem?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101021-szexpartnerbol-szerelem.htmlRetro sorozatsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101111-retro-sorozatsztarok.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.