Larry Hagman Született feleségek Dallas színész visszatérés epizód Jockey Ewing Lila Akác köz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét képernyőn Larry Hagman. A Dallas rosszfiúja az olajmezők helyett most a Lila akác közben mutatkozik, méghozzá az egyik született feleség alkalmi partnereként.

Visszatér a képernyőre a Dallas sztárja, Larry Hagman. A Bors információi szerint az egykori legendás olajmágnás, a Jocky szerepét alakító színész újra forgat, azonban most nem a Dallasban tengeti majd a mindennapjait, hanem a Lila akác közbe költözik egy kis időre.

A népszerű sztár a Született feleségek című sorozatban kapott egy kisebb szerepet, ahol Felicity Huffman, vagyis Lynette édesanyja keveredik vele szerelmi kapcsolatba. Azt, hogy a nyolcvanas évek sorozatának sztárja most is negatív hőst alakít-e, vagy átállt a jófiúk oldalára, egyelőre nem árulták el a sorozat készítői.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Sorsfordító döntés várható Stohl keddi tárgyalásán!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101212-igy-keszul-stohl-a-keddi-targyalasara.htmlMester Tamás a székét rugdosta örömében!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101212-mester-tamas-kulonbnek-erzi-magat.htmlOrállecke VV módra - videóvalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101210-oral-lecke-vv-modra-videoval.htmlBörtönbe vonult a színészhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101210-bortonbe-vonult-a-szinesz.htmlMilyen bor való a bejgli mellé?http://www.life.hu/bejgli/20101210-milyen-bor-valo-a-bejgli-melle.htmlCsonka Pici a mákos mellett kampányol!http://www.life.hu/bejgli/20101209-csonka-pici-a-makos-mellett-kampanyol.htmlNem megy? Nyomás válni! - Az elhagyott pasi naplójábólhttp://www.life.hu/szeress/ferfibeszed/20101207-nem-megy-nyomas-valni-az-elhagyott-pasi-naplojabol.htmlNetfüggő vagy? Így kúráld magad!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20101129-netfuggo-vagy-igy-kurald-magad.htmlNe titkold, ha magad alatt vagy!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20101110-pozitiv-pszichologia-tanulj-optimizmust-a-semmitteves-helyett.htmlÜnnepi menü - bűntudat nélkül!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20101210-unnepi-menu-buntudat-nelkul.htmlHűtlenkedés - Megdöbbentő eredményekhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101125-hutlenkedes-megdobbento-eredmenyek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.