Bizony, bizony, ahogy gondoltuk. Alekosznak a házasság szent köteléke sem számít, így gátlástalanul udvarol a Villába a férjével beköltöző Ginának.

Alekosz a fejébe vette, hogy ha már a Villa összes nője elutasította, majd Gina lesz a Nagy Ő. Olivér persze buzdítja, és jókat derül az amorózóval ezen, a srác pedig egyre jobban felspanolódott. Vágyai tárgya, Gina még nem tudja, de több liter olajat öntött a tűzre, mikor azt mondta Alekosznak, hogy vonzó a személyisége. Szegény Kristóf, lehet, meg kell majd küzdenie a saját feleségéért?


Gombi és Éva viszonya elmérgesedett: a villalakóknak bulvárcikket kellett írni egymásról, Éva pedig csúnyán kritizálta Gombi érzelgősségét és nemi identitását. Ezen Gombi érthetően kiakadt, hogy a szőke hangoskodó lányból csupán a gyűlölet árad. A fiú szerint Éva hogy jön ahhoz, hogy a családját a szájára vegye. Ez azonban egy furcsa jelenség: a Szépfiú nem ismeri még az Évánál sokkal kegyetlenebb bulvársajtót, akik VV Gombiként ki is fogják szívni a vérét.


Zsuzsi továbbra is nyomul Leonidaszra, de teljesen egyértelmű a szituáció: a Villába küldött üzenetekből leszűrte a Bombanő, hogy nem annyira kedvelik, valamivel javítania kell a népszerűségi indexén. A vasárnapi adásban már takaró alatti simogatást is láttunk, de a görög Anyukák kedvence egyelőre hárít... de ki tudja, meddig!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Whitney Houstonnal bulizott a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101219-whitney-houstonnal-bulizott-a-magyar-enekesno.html Larry King huszonöt év után elköszönt a CNN-tőlhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101217-larry-king-egy-negyedszazad-utan-elkoszon-a-cnntol.html Üvegtigris 3: a dolcsevíta nem fenékig tejfelhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20101216-uvegtigris-3-mas-mint-a-tobbi.html Vastag Csaba nyerte az X-Faktort!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101219-elkezdodott-nikolas-es-csaba-harca-az-xfaktorban.html Vége! Szíj Melinda befejezte!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101219-vege-szij-melinda-befejezte.html VV4: Zsuzsi nyomul, hiányzik neki a szexhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101219-vv4-zsuzsi-nyomul-hianyzik-neki-a-szex.html Ciki videók! Csaba és Nikolas kínos fellépéseihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101218-ciki-csaba-es-nikolas-kinos-fellepesei.html