VV4: Alekosz a házas Ginára nyomul!

VV Éva VV Alekosz VV Leonidasz Való Világ 4 VV Gombi házaspár veszekedés nyomulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony, bizony, ahogy gondoltuk. Alekosznak a házasság szent köteléke sem számít, így gátlástalanul udvarol a Villába a férjével beköltöző Ginának.

Alekosz a fejébe vette, hogy ha már a Villa összes nője elutasította, majd Gina lesz a Nagy Ő. Olivér persze buzdítja, és jókat derül az amorózóval ezen, a srác pedig egyre jobban felspanolódott. Vágyai tárgya, Gina még nem tudja, de több liter olajat öntött a tűzre, mikor azt mondta Alekosznak, hogy vonzó a személyisége. Szegény Kristóf, lehet, meg kell majd küzdenie a saját feleségéért?


Gombi és Éva viszonya elmérgesedett: a villalakóknak bulvárcikket kellett írni egymásról, Éva pedig csúnyán kritizálta Gombi érzelgősségét és nemi identitását. Ezen Gombi érthetően kiakadt, hogy a szőke hangoskodó lányból csupán a gyűlölet árad. A fiú szerint Éva hogy jön ahhoz, hogy a családját a szájára vegye. Ez azonban egy furcsa jelenség: a Szépfiú nem ismeri még az Évánál sokkal kegyetlenebb bulvársajtót, akik VV Gombiként ki is fogják szívni a vérét.


Zsuzsi továbbra is nyomul Leonidaszra, de teljesen egyértelmű a szituáció: a Villába küldött üzenetekből leszűrte a Bombanő, hogy nem annyira kedvelik, valamivel javítania kell a népszerűségi indexén. A vasárnapi adásban már takaró alatti simogatást is láttunk, de a görög Anyukák kedvence egyelőre hárít... de ki tudja, meddig!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.