Shakira énekesnő szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi énekesnő végre elismerte: ő és jegyese, Antonio de la Rue már nem alkotnak egy párt.

A Waka Waka előadója nem titkolózik tovább: közösségi oldalán a napokban jelentette be, hogy hosszú idő után ismét szingli lett. A 33 éves kolumbiai énekesnő és párja 2010 nyarán döntöttek a különválás mellett. "Augusztus óta közös megegyezéssel külön vagyunk. Mostanáig - nagyrészt a közös munka miatt - nem akartuk megosztani ezt a nyilvánossággal."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Korábban Shakira élete legszebb időszakának nevezte az Antonióval töltött éveket, és most sem zárja ki, hogy a jövőben esetleg ismét megpróbálják együtt. "Mi úgy tekintünk a szakításra, mint egyfajta személyiségfejlődésre, hiszen bár most már külön vagyunk, a továbbiakban is együtt fogunk dolgozni" - vallotta a szőke énekesnő.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=pjm5UviEBauCwCp4

"Nem volt dráma és hiszti a szakításkor. Hosszú évekig együtt voltak, és mostanra realizálták, hogy ők már inkább barátok és üzleti partnerek, mintsem szeretők egymás számára. Szomorú, hogy így alakult, de még kibékülhetnek. Csak egy kis szünetre van szükségük - ez minden" - nyilatkozta a pár egy közeli ismerőse.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.