Az Aerosmith zenekar nagyszájú énekesének elvonóra kellett mennie, hogy egy amerikai tehetségkutató műsorban zsűrizhessen.

Amerikában csodálkoztak, hogy az Aerosmith frontembere beült az ottani Megasztár, az American Idol zsűrijébe, de az igazi meglepetés még hátra volt - értesült a Blikk.

Forrás: AFP

"Nem ők kértek fel, én tettem meg az első lépést, hogy zsűritag lehessek" - nyilatkozta Steven Tyler. "Tavaly ilyenkor szóltam az ügynökömnek, hogy ehhez lenne kedvem, és intézkedni kezdett. Ősszel írtam alá a szerződést, és utána bevonultam a klinikára, hogy a műsorra rendben legyek" - tette hozzá Tyler, aki évtizedek óta harcol a szenvedélybetegségeivel. "Igen, a hetvenes évek óta drogos vagyok és alkoholista" - erősítette meg az énekes az erre irányuló riporteri kérdést.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Döbbenet! Alekosznak csak nyolc általánosa van!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110123-vv-alekosz-csak-az-altalanos-iskolat-jarta-ki.html Botrányt csinált a kissé elhízott énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110123-botranyt-csinalt-az-enekesno.html Kovács Ági öthónapos terhes!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-elso-gyermeket-varja-kovacs-agi-uszobajnok.html Alekosz Zsófit viszi párbajozni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110122-kivalasztas.html Katy Perry beszólt Madonnánakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110122-katy-perry-beszolt-madonnanak.html Volt, aki dicsekedett - szakértők a diszkótragédiárólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110122-ket-hetig-is-eltart-mig-kiheverik-a-traumat-bilkei.html Halálra éheztetik és kínozzák a gyerekeket egy orosz intézetbenhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110122-halalra-eheztetik-es-kinozzak-a-gyerekeket-egy-orosz-intezetben.html 11 év után teljesült az álma: visszakapta a saját hangjáthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110121-11-ev-utan-teljesult-az-alma-visszakapta-a-sajat-hangjat.html Megdöbbentő! A szexszel így hosszabbíthatod meg az életed!http://www.life.hu/szeress/szex/20110121-szex-az-aktiv-szexualis-elet-a-hosszu-elet-titka.html Belehalt hatodik mellpasztikájába a pornócsillaghttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110121-belehalt-hatodik-mellpasztikajaba-a-pornocsillag.html