Nem beszélhet titkos múltjáról Béci a villában!

eltitkolás rendőrségi ügy VV Alekosz múltja VV Gigi Való Világ 4 testvérpár lopás VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 4 "visszafogott és szabálytisztelő" Bécijét leállították a műsor készítői, amikor botrányos múltjáról mesélt villatársainak.

A Rácz testvérek eltitkolt kinti életéről eddig is olvashattunk már az interneten megdöbbentő információkat, de a villában tartják magukat, és nem beszélnek nem túl "szent" kinti életükről. Most azonban kiszivárgott egy újabb felvétel, ami azt támasztja alá, hogy Bécinek valóban többször is meggyűlt a baja a rend őreivel, és nem kimondottan az a "szabálytisztelő" jó fiú, mint ahogy azt szeretné, hogy elhiggyék róla.


A videó érdekessége, hogy Béci éppen egy autólopásos történetet mesél társainak, amikor valaki a műsor készítői közül arra kéri, hogy fáradjon a riportszobába. Miután a fiú visszatér, Alekosz hiába kérdezgeti tovább, Béla mindössze annyit mond társainak: "Nem szól szám, nem fáj fejem!" - zárta rövidre a múltbéli történetét a rapper.

Fórum: Ki nyeri meg a Való Világot?




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Exbarátnői is hivatalosak Vilmos herceg lagzijárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-vilmos-herceg-es-kate-middleton-eskuvoi-meghivoi.htmlVV4: Vége Gigi és Jerzy kapcsolatának?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110220-vv4-vege-gigi-es-jerzy-kapcsolatanak.htmlLiptai Claudia: "Anyu itt volt velem a premieren"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110219-tiz-ev-utan-ujra-szinhazban-jatszik-liptai-claudia-a-tv2.htmlVV4: Béciék szövetkeztek, Gombit küldték párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110219-a-villalakok-a-legtobb-jelet-gombira-tettek-o-fog-parbajozni.htmlMilliókkal tartozik a Barátok közt sztárja?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110219-balogh-edinatol-milliokat-kovetel-egykori-ugynoke-pert-vesztett-a-baratok.htmlVV4: Alekosz porig alázta Bécit és Jerzythttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110218-alekosz-porig-alazta-becit-es-jerzsyt.htmlLady Gaga füvezik és iszik dalszerzés közbenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110218-lady-gaga-fuvezik-es-iszik-dalszerzes-kozben.htmlSzandika: "Mekkora görény vagy Éva!"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110217-vv4-szandika-mekkora-goreny-vagy-eva.htmlOlivér ledöbbent Gigi és Jerzy eltitkolt erotikus videóin!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110215-vv4-oliver-teljesen-ledobbent-gigi-es-jerzy-eltitkolt-erotikus-videoin.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.