Döbbenet! Előkerültek Gigi fojtogatós szexvideói - képekkel 18+

szexvideó színésznő mosogatás VV Gigi Való Világ 4 erőszakos cselekedet vetkőzés fétis erotikus tánc VV Béci akasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villalakók közül többen már eddig is sejtették, hogy Gigi nem az a rendszerető jókislány, mint aminek mutatja magát. Sokkoló felvételekre bukkant a Life.hu, amin a villa művésznője valóban művészi alakítást nyújt bizarr szexvideókban. A ValóVilág 4 ártatlan házitündére pedig nem mástól, mint a szakma legjobbjaitól tanulta, hogyan tud megélni a testéből.

A műsorban visszafogott, kizárólag fürdőruhában zuhanyzó 20 éves lány a múltban nem szégyenlősködött, ha meztelenül kellett mutatkoznia. Gigi dolgozott már az Erotika Parádén, szerepelt bizarr fétisszex-videóban, sőt Győzikével is kavart egy ideig.

http://szexplaza.hu
http://szexplaza.hu


Tényleg igazi "művésznő"

Gigi láthatóan nagyon jól viselkedik a villában. Nem iszik, nem káromkodik és újdonsült szerelmével, Jerzyvel sem tettek eddig semmilyen megbotránkoztató dolgot - bár egyszer már állítólag szexet imitáltak egymással a kamerák előtt. Az ismerősök és a barátok azonban nem pont ilyennek ismerik a szentendrei lányt. "Gigi sokkal felszabadultabb, bevállalósabb és nőcisebb a való életben, mint a játékban. Én abszolút nem ilyennek ismertem meg őt" - meséli Gáspár Győző. "Még 17 éves kislány volt, amikor az Erotika Parádén megismerkedtünk."




"Akkoriban külön éltünk Bea asszonnyal, aki tudott róla, hogy én "kacérkodom" valakivel. Részemről szerelem volt első látásra, de Gigi nem viszonozta a dolgot. Nem volt köztünk semmi, de ez nem rajtam múlott. Fogalmam sem volt, hogy Ildikó jelentkezik a műsorba. Akkor tudtam meg, amikor a VV4 beszavazóshow-jának estéjén találkoztam vele az öltözőben. Bea asszony is velem volt, aki szintén akkor döbbent rá, ki ő. Természetesen nem örült neki, de nem volt konfliktus, mindenki visszafogta magát" - mesélte Győzike, a BeleValóVilág műsorvezetője.

www.darkfetishnet.com
www.darkfetishnet.com


De hogy került Gigi az erotika közelébe?

A villa "abszolút nőjének" választott Rácz Ildikó mindössze 17 éves volt, amikor megkérte barátnőjét, Susan Pearl pornószínésznőt, hogy vezesse be őt is az erotika világába. Gigi, ahogy a villalétbe, úgy az erotikus munkákba is a pénz miatt vágott bele. Bátyjával, Bécivel a mai napig egy szobában laknak, így nagyon jól jönne nekik a VV4 nyereménye, amire mindketten hajtanak. "Amikor Gigi megkért, hogy szerezzek neki gogotáncos munkát, azonnal beajánlottam néhány helyre, hiszen gyönyörű lány és igazán jól mozog. Csak jót tudok róla mondani, eddig akárhova küldtem, mindenkitől hálálkodó SMS-eket kaptam. Mindenhol meg voltak elégedve Gigi teljesítményével itthon és külföldön egyaránt. Azért buknak rá annyira a férfiak, mert egyrészről egy tündéri kislány, másrészről viszont egy szexuális állat" - meséli Susan Pearl, aki azt is hozzátette, hogy a szadista leszbikus szexfilmek - melyekben Gigi már 'domborított' - igazából semmi. Szerinte a megrendelők elképzelhetetlenül beteg dolgokat kérnek a lányoktól. Erre jó példa ez a pár fotó, melyeken Gigi az áldozat, akit a gonosz lányok levetkőztetnek, majd felakasztanak.

www.annabellesfantasy.com, www.darkfetishnet.com
www.annabellesfantasy.com, www.darkfetishnet.com


Nem "csak" táncol?

Gigi egyik bizalmas ismerőse szerint a lány nagyon megjátssza magát a villában, mégpedig főleg a szülei miatt, mert szerinte ők eddig nem tudták, hogy a lányuk valójában a testével keresi a kenyerét. "A villában nagyon édesnek mutatja magát, de ez pusztán taktika, mert valójában abszolút nem ilyen. Egyik nyáron együtt dolgoztunk külföldön és egy fedél alatt is laktunk. Egyáltalán nem volt ilyen házias, nem takarított, és nem sündörgött állandóan a konyhában. Az pedig nem igaz, hogy Gigi 'csak' táncol" - mondta a neve elhallgatását kérő ismerős.


VV4: Már a fiúk is sírnak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-valo-vilag-4-oliver-es-beci-is-sirva-fakadt.htmlVV4: Egymás ellen fordulnak a Rácz testvérek?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-egymas-rivalisa-lehetnek-a-valovilag-4-testverparja.htmlAlekosz az örömfiú?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110124-alekoszra-buknak-az-idosebb-ferjezett-nok-is.htmlCiki! Kivillantak a színésznő leragasztott mellei!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110119-hayden-panettiere-leragasztotta-mellbimboit.htmlLusták a lányok a ValóVilágban?http://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110124-lustak-a-lanyok-a-valovilagban.htmlKutya vagy macska - milyen a személyiséged?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110121-milyen-a-szemelyiseged-kutya-vagy-macska.htmlMeddig bírhatják szex nélkül a villalakók? Videóhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110121-meddig-birhatjak-szex-nelkul-a-villakok-video.htmlA drasztikus szexhiány veszélyeihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110119-sok-hazaspar-tul-faradt-a-szexhez.htmlSteiner Kristóf: Új kor - új szexhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110124-steiner-kristof-a-szexualitassal-minden-eladhato.htmlSanyarú szeretősors - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110120-tele-van-a-toke-az-eletevel-pasiszemmel.htmlMüller Péter: Férfiuralomhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110117-muller-peter-ferfiuralom.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.