2011 előadója díjjal tüntette ki szombaton a Harvard Egyetem alapítványa Shakira kolumbiai énekesnőt.

"Kimagasló kreativitásáért és jótékonykodásáért érdemelte ki az énekesnő az amerikai egyetem elismerését" - hangoztatta a szombati díjátadón S. Allen Counter, az alapítvány igazgatója.

Forrás: AFP


Shakira az ünnepségen arra biztatta az intézmény diákjait, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a fejlődő országokban élő fiatalok jobb oktatásban, képzésben részesüljenek. A Harvard Alapítvány ezt a díját korábban már odaítélte Sharon Stone-nak, Will Smithnek és Herbie Hancocknak is.

Az énekesnő egyébként a magyar rajongók legnagyobb örömére a The Sun Comes Out World Tour keretében, május 5-én Magyarországon is fellép.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Shakira egyedül érkezett a cannes-i zenei díjkiosztórahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110124-a-kolumbiai-enekesno-egyedul-jelent-meg-a-cannesi-zenei-dijkioszton.html Shakira 11 év után szakítotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110111-shakira-11-ev-utan-szakitott.html Bejött a papírforma: Natalie Portman és Colin Firth is Oscar-díjat kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-hollywood-a-83-oscardij-legnagyobb-nyertesei-2011ben.html VV4: Szandikát irritálja Alekosz jelenlétehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110227-vv4-szandikat-irritalja-alekosz-jelenlete.html Elton John fiának Lady Gaga lesz a keresztanyja?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110227-lady-gaga-lesz-elton-john-fianak-zachary-levon-furnishjohnnak-a.html VV4: Alekosz fölényesen nyerte a párbajt Gombi ellenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110226-vv4-alekosz-folenyesen-nyerte-a-parbajt-gombi-ellen.html A villalakók kiközösítik Alekoszt - Rosszul járhat, ha visszamegy?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110226-a-villalakok-kikozositik-alekoszt.html