Az igazmondó hintában a villa törtetője elárulta, elképzelhetőnek tartja, ha szingli lenne, akkor már elcsattant volna egy csók közte és a görög szoknyapecér között, sőt talán le is feküdne vele.


Tanácsadás a kiválasztáshoz

Alekosz még mindig szerelmével bombázza a törtető lányt, már nemcsak részegen, hanem józanon is feltámad benne a szexkiborg. A feszültség tovább nőtt azzal, hogy megtudták, szombat este kiválasztás. A következő feladat is ehhez kapcsolódott: a villalakóknak egy urnából kellett kihúzni egy társuk nevét, és tanácsod adni azzal kapcsolatban, hogy a jelet kire tegyék. Ez a móka Laci és Alekosz, illetve Éva és a Rácz tesók között okozott kisebb fennakadást.

 

Alekosz szerint Éva igénytelen

Aukciós feladat volt a következő szórakoztató és feszültséggeneráló játék a villalakók számára. Tulajdonságokat vehettek meg, pontosabb licitálhattak rá. Alekosz a szépség táblát nem engedte senkinek át, 75 forintot adott érte a 100-ból. Majd ezeket a jellemvonásokat át kellett adni egymásnak, de képmutató jelleggel, kvázi a tulajdonságokat az arra nem illő lakónak kellett átadni. Ebből természetesen újabb szájhúzogatásra került a sor: Alekosz a szépség és igényesség táblát nyújtotta át a törtető lánynak.

 

Éva biztos párbajozó

Mindenkinek a kiválasztás körül forgott az agya a szombati napon. Ezúttal nem került sor taktikázásra, most végre betartották a játékszabályt, és arra dobták a jelet, akivel nem szeretnének tovább egy levegőt szívni. A kiválasztáskor végül Évára került a zöld kendő, és ő lesz, aki jövő hét vasárnap összemérheti egy társával a népszerűségét. A ceremónia után Alekosz nem tudott leakadni a témáról, hogy Laci őt küldené haza, emellett a kihívásról és a párbajról dumálgattak a villalakók.

 

Béci a Casanova?

A nézők szavazatai alapján el kellett árulni egymásnak, hogy kihez vonzódnak leginkább. Bécinek nagy volt a szája, ő az összes nőt megrakná a luxusbörtönben, amennyiben nem lenne párkapcsolata. Laci Anikóért van odáig, illetve kiderült, hogy Évánál lenne esélye Aleknak, ha nem lenne neki is kedvese a kinti világban.

 

Kívánságparti

Mindenki kérhetett egy zeneszámot a másik villalakónak. A már felszabadult érzelmek egyre közelebb hozták egymáshoz a játékosokat. Szinte "ellenségek" táncoltak egymással, Éva és Alekosz viszonyában pedig fordult a kocka, mivel most a törtető lány udvarolt a görög dumagépnek. 

Szenzáció! Magyar férfi vette feleségül Reese Whiterspoont!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110327-reese-whiterspoon-es-jim-toth-hazassaga.html VV4: Anikó csalt! - Éva pedig párbajozni megyhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110326-vv4-aniko-csalt.html Ennyi volt! Szandika ismét szinglihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110326-ennyi-volt-szandika-ismet-szingli.html Tolvai Reninek világsztárok üzentek szülinapjárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110326-a-megasztar-5-nyerteset-tolvai-renit-vilagsztarok-is-megkoszontottek-20.html Gigaperre készül Charlie Sheenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110326-a-sorozatabol-kirugott-charlie-sheen-gigaperre-keszul.html VV4: Béci büntetést kapott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110325-vv4-buntetesek-sorozata-a-katonai-heten.html Fantasztikus fantáziák: szex egy azonos neművelhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110324-szex-es-parkapcsolat-fantasztikus-fantaziak-szex-egy-azonos-nemuvel.html A munkád öli meg a szerelmet!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110324-szerelem-parkapcsolat-ertem-lazits-edes.html Kórházba került Falusi Mariann! Teljesen elfertőződött a karjahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110326-korhazba-kerult-falusi-mariann-egzotikus-utja-utan.html