A népszerű sorozatban kemény ügyvédnő, a valóságban azonban érzékeny és kiegyensúlyozott Varga Izabella, aki végre beszélt házasságáról és a hosszan tartó boldogság titkáról is.

A Barátok közt Balogh Nórája a valóságban tíz éve él házasságban rendező férjével, Lendvai Zoltánnal. A párnak már két kislánya is született: Anna és Sára. Izabella a Hot! magazinnak elmondta, másokkal ellentétben ő maradéktalanul hisz a hosszú és tartós házasságban. "Régen azt mondták, csak egyszer lehetsz szerelmes az életben. Ezzel szemben ma könnyelműen azt mondják, ez számtalanszor megtörténhet, ezért menj tovább, ha valami nem jól alakul a pároddal. Az emberek elfelejtenek küzdeni egymásért, túl könnyen feladják" - vallotta a színésznő.

RTL Klub

Iza és Zoli nagyon ritkán veszekszenek, mert majdnem mindenről egyezik a véleményük. Régebben azonban voltak gondjaik: Iza ugyanis igen féltékeny volt a korábbi kapcsolataiban, és később Zoltánnal is. "A régebbi kapcsolataimban borzalmas voltam, folyamatosan féltékenykedtem. Zoli mellett szoktam le róla, ő ugyanis kikérte magának, és vérig sértődött, ha ilyet tettem. Egy idő után olyan ciki volt, hogy szépen lassan leszoktam róla" - vallotta a sorozatsztár a Hot! magazinnak.

Az édesanyának nincsenek sztárallűrjei, ugyanolyan, mint bármelyik más kétgyermekes háziasszony. "Tökéletesen kielégítenek az apró dolgok. Mázlim volt, minden jókor jött az életemben. Zolival öt évig voltunk együtt, mielőtt gyerekünk született. Amit most érzünk, az érdemli meg a nagybetűs szót: ez a Szerelem jobb, megismételhetetlen, nem fordulhat elő senki mással, csak vele" - mesélte élete párjáról Varga Izabella.

 

Intenzív osztályra került a népszerű magyar színész!http://www.life.hu/legykepben/20110527-megmutottek-hollosi-frigyest.html Kristóf nyerte az Éden Hotelt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110527-kristof-nyerte-az-eden-hotelt.html Szerelem a legfölsőbb szinteken: Lekerültek a ruhák...http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110526-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-lekerultek-a-ruhak.html Ismét hódítanak a Másnaposokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110526-masnaposok-2-premier-los-angelesben.html Falusi Mariannak titkos hódolója vanhttp://www.life.hu/legykepben/20110526-falusi-mariannak-titkos-hodoloja-van.html Kirúgták az X-Faktor egyik zsűritagját!http://www.life.hu/legykepben/20110526-cheryl-colet-kirugtak-az-xfaktorbol.html Jockey visszatérthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110526-larry-hagman-szemelyes-targyait-elarverezik.html