esküvő Charlene Wittstock Albert herceg Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét végén megtartották Albert herceg és Charlene Wittstock esküvőjét Monacóban - íme az újdonsült hercegi pár.

Varázslatos menyegzőt tartottak az elegáns francia hercegségben - Albert herceg és Charlene hercegnő épp a menyasszonyi tortát készültek felvágni. A lagzi előtt azonban voltak gondok - az ara háromszor döntött úgy, hogy lemondja az esküvőt, mert újabb és újabb ügyei derültek ki leendő férjének -, de végül mégis beadta a derekát.

AFP
AFP

Obama fintorahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110701-obama-fintora.htmlVincent Cassel ajándékbahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110701-vincent-cassel-mosolya.htmlMég mindig tombol a spanyol szerelemhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110630-penelope-cruz-es-javier-bardem-szerelmesek.htmlVajon ki a valódi?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110629-alicia-keys-viaszszobra-a-madame-tussausd-viaszmuzeumban.htmlSzülinapos a szexi cicamicahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110628-nicole-scherzinger-szulinapos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.