Pár nappal szakítása után a szexi énekesnő már egy európai milliárdos esküvőjén énekelt - úgy tűnik J-Lo a munkával vigasztalódik.

Alig telt el néhány nap a megdöbbentő nyilatkozat után, miszerint Jennifer Lopez és Marc Anthony úgy döntöttek, hogy elvállnak, J-Lo Ukrajnába repült egy fellépésre. A szépséges énekesnő ugyanis a fájdalmas szakítása ellenére sem mondta le a milliárdos Serhiy Taruta lányának esküvői szereplését, és már kedd hajnali 5 órakor megérkezett a szomszédos ország repterére.

AFP


"Teljesen kiborult. Nagyon megviseli a szakítás, hiszen hosszú ideig volt házas egy férfival, akit nagyon szeretett" - nyilatkozta az énekesnő egy közeli ismerőse a Us Weekly magazinnak. A pár mindezidáig egyébként nem árult el semmit a válásuk okáról, azonban már évek óta problémáik voltak. "Jennifer megtett mindent, amit csak tudott. Türelmes és szeretetteljes volt. Még házassági tanácsadásra is elmentek. Most azonban teljes energiájával a karrierjére és a gyermekeire koncentrál." - tette hozzá az ismerős, aki úgy véli J-Lo most a munkával vigasztalódik.

 

Válik az álompár! Vége Jennifer Lopez és Marc Anthony házasságánakhttp://www.life.hu/szeress/20110716-jennifer-lopez-es-marc-anthony-7-ev-hazassag-utan-elvalnak.html Jennifer Lopez saját valóságshow-t indíthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110606-jennifer-lopez-es-ferje-marc-anthony-sajat-valosagshowt-indit.html Marilyn Monroe lázban ég Chicagohttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110720-nyolc-meteres-marilyn-monroeszobor-az-uj-latvanyossag-chicago-egyik-teren.html Molett hölgyek hódítanak a kifutónhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110719-molett-holgyek-a-sao-pauloi-kifuton.html Sebestyén Balázst meglepték kollégáihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110719-class-fm-sebestyen-balazst-34-szuletesnapja-alkalmabol-novak-dokovic.html Szabó Zsófi nem tagad tovább: valóban randizgat Mártha Imrévelhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110719-szabo-zsofi-nem-tagad-tovabb-valoban-randizgat-martha-imrevel.html Lewis Hamilton eljegyezte barátnőjét, Nicole Scherzingerthttp://www.life.hu/legykepben/20110719-lewis-hamilton-eljegyezte-baratnojet-nicole-scherzingert.html Íme a dal, ami legyőzheti Fluor Tomi "Mizu" slágerét!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110718-kelemen-kabatban-ime-a-dal-ami-legyozheti-fluor-tomi-mizu.html Elhunyt Bicskei Bertalanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110717-elhunyt-a-hazai-futball-legenda-bicskei-bertalan-sulyos-beteg.html