Az ismert humorista barátja, Böröczky József miatt halasztja el az esküvőjét.


Nacsa Olivér humorista nagyon aggódik egyik legkedvesebb barátja és fogadott apja, Böröczky József miatt, éppen ezért az őszre tervezett esküvőt későbbre akarja halasztani. Olivér elképzelhetetlennek tartja élete egyik legfontosabb napját a jó barát nélkül: ,,Erről most szó sem lehet! Neki nem beszélek erről, úgy tudja, hogy mostanában lesz. Szerettük volna, hogy ott legyen, de ez fárasztó dolog, ezzel most ne foglalkozzon. Nagyon nehéz, lelkileg sem bírom. De most csak ő a fontos." - vallotta Nacsa a Hot! magazinnak.

TV2 press


Olivér és Böröczky József már tizenöt éve barátok. ,,A pályánk elején, amikor a Mikroszkóp Színpadhoz kerültünk, ő karolt fel minket, vitt magával tévéfelvételekre, fellépésekre. Nagyon jó ember, és a legeslegszórakoztatóbb, akit valaha ismertem. Ahová Józsi belép, ott azonnal olyan jókedv, nevetés tör ki, hogy az hihetetlen." - vallotta kollégájáról Nacsa Olivér, akit számtalan közös emlék fűz példaképéhez, ráadául apaként is tekint a humoristára.

www.mikroszkopszinpad.hu


,,Nagyon jó barátok vagyunk, de a köztünk lévő korkülönbség miatt olyan volt nekem, mintha az apukám lenne. A pótapukám. Ő is a fiának tekint engem, mert nincs vér szerinti gyermeke." - mesélte Olivér a Hot! magazinnak.Trágárabb és szexibb lesz a ValóVilág 5http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110909-szinglik-szuzek-es-fedetlen-mellek-a-vv5ben-tragarabb-szexibb.html Madonna beszólt Lady Gagának - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110909-madonna-beszolt-lady-gaganak-ertektelen-es-feluletes-amit-csinal.html Bevadultak az aranypartos lányokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110909-bevadultak-olbeultek-es-vonaglottak-az-aranypartos-lanyok.html Keresztes Ildikó tart a lovaktól, de mégis bevállalta!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110908-vagtaznak-es-fogatot-hajtanak-hiressegeink-a-nemzeti-vagtan-keresztes.html A rúdtánc diatalmenete: nőiesség, erotika, és kemény sporthttp://www.life.hu/legykepben/20110908-a-rudtanc-diatalmenete-noiesseg-erotika-es-kemeny-sport.html