Aranypart Levente szívét keresztüllőtte Ámor nyíla: állítólag életében nem volt még ilyen szerelmes. Úgy tűnik tehát, hogy nem csak a forgatókönyv szerint, hanem a valóságban is egy párt alkot Sarah és Levi.

Aranypart Levente megtalálta az igazit. A szőke partiarc tisztában van vele, hogy sok csajnak bejön, de jelenleg nem tud ezzel a ténnyel mit kezdeni, mert éppen szerelmes Sarah-ba.

facebook.com/aranypart.tv


"Az Éden Hotel zárópartiján ismerkedtem meg Sarah-val négy hónappal ezelőtt, és azóta együtt nyomulunk. Tök boldogok vagyunk együtt, őszintén szólva sosem voltam még ilyen szerelmes. Távoli még ilyenekről beszélni, de úgy érzem vele letudnám élni az életemet, mint egy kis család. Szeretek vele lenni, csomó mindent csinálunk együtt, de bevallom az Aranypart forgatásán kicsit feszélyezett a jelenléte" - villantotta meg érzelmes oldalát a Life.hu-nak a jászkarajenői David Beckham, aki a nagy rózsaszín mámorában már hűségéről is biztosította a féltékenykedő Sarah-t.

"A csajok többségének bejövök, mivel szőke, kék szemű srác vagyok, ráadásul még focizom is Cegléd színeiben. Bár a barátnőmet zavarja, hogy kísértésnek vagyok kitéve, de ezt el kell fogadnia, és bíznia kell bennem, különben is megígértem neki, hogy nem csalom meg. Egy romantikus, szerelmes típus vagyok, eddig is hosszú kapcsolataim voltak, volt már amelyik több hónapig is tartott -  cáfolta a róla kialakított képet a Life.hu-nak a szerénységgel hadilábon álló fiú.

Ez Amy Winehouse utolsó hangfelvételehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110916-ez-amy-winehouse-utolso-dala-az-edesapja-nem-tudta.html VV5: Bosszúból lett villalakó a szilikoncica - Ő az új beköltözőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110915-vv5-bosszubol-lett-villalako-a-szilikoncica-o-az-uj.html Gyermeket vár a bűbájos magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20110915-gyermeket-var-gryllus-dorka.html VV5: Seherezádéról lemondott az édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110915-seherezaderol-lemondott-az-edesanyja-de-azert-joban-vannak.html Damu megússza a börtönt?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110915-damu-rolandot-dr-ruttner-gyorgy-vedi.html ValóVilág 5: Alekosz klón a harmadik villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/20110914-valo-vilag-5-feco-a-harmadik-bekoltozo.html Dukai Gergő mégsem haragszik ismert modell húgárahttp://www.life.hu/legykepben/20110914-dukai-gergo-megsem-haragszik-hugara-dukai-reginara.html Házasodni készül a zenészlegendahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110914-hazasodni-keszul-a-zeneszlegenda-paul-mccartney.html Orgia lett az aranypartos srácok hétvégi bulijábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110913-az-aranypartos-sracok-kecskemeti-amokfutasa.html Bevadultak az aranypartos lányokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110909-bevadultak-olbeultek-es-vonaglottak-az-aranypartos-lanyok.html