Sajnos nem halogathatjuk tovább a télre való felkészülést! Mindannyian a bőrünkön érezzük a fagy érkezését, ezért eljött az ideje, hogy felkészüljünk rá. Zita is elvitte az autóját a szervizbe, és miközben a férfikezek a kis, türkiz csodáját kezelték, addig őt puha női kezek vették kezelésbe.

Egy nő nem feltétlenül van tisztában az autóval kapcsolatos tennivalókkal: legtöbbünk valószínűleg nem tud kereket cserélni és a fagyállót se tudja újratölteni. Így van ezzel az OzoneNetwork műsorvezetője is. De bármelyik nőnek, így Zitának is elég, ha annyi eszébe jut, így a tél beköszöntével, hogy elvigye a szervizbe téliesíteni az autót. Mert azt biztosan nem felejtjük el, hogy a fodrásznál és a kozmetikusnál kényeztessük magunkat!
Csobbanj az életembe: Éljen a vidéki élet!http://www.life.hu/legykepben/20111121-csobbanj-az-eletembe-soreghy-zita-az-ozonenetwork-musorvezetojenek-videki-kalandjai.html Csobbanj az életembe: Főzőlecke anti-házitündéreknekhttp://www.life.hu/legykepben/20111114-csobbanj-az-eletembe-soreghy-zita-az-ozonenetwork-musorvezetoje-es-baratnoi.html Csobbanj az életembe: Így készülj a télre te is!http://www.life.hu/legykepben/tippek/20111107-csobbanj-az-eletembe-igy-kesziti-fel-az-autojat-a-telre.html Csobbanj az életembe: Autós kaland és jelmezbálhttp://www.life.hu/legykepben/tippek/20111028-csobbanj-az-eletembe-soreghy-zita-az-ozonenetwork-musorvezetojenek-es-baratnoinek.html Pillants be az OzoneNetwork műsorvezetőjének pörgős napjaibahttp://www.life.hu/legykepben/tippek/20111024-csobbanj-az-eletembe-ilyenek-soreghy-zita-az-ozonenetwork-musorvezetojenek-porgos.html Gálvölgyi János: "Soha nem szálltam el magamtól" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111125-galvolgyi-janos-soha-nem-szalltam-el-magamtol-szily-nora.html Ezért hűtlen a hegyi pocok - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111121-ezert-hutlen-a-hegyi-pocok-muller-peter-irasa.html Keresztes Ildikó megdöbbentő bejelentést tett - Az utolsó csapat is távozott az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111126-xfaktor-magabiztos-versenyzok-a-tehetsegkutatoban.html