A Life.hu megszerezte VV Veronika vallomását, amelyben arról is beszél: Cristofel bezárta őt és kést szegezett a torkának.

Birtokunkba került VV Veronika rendőrségi vallomása, amelyből az is kiderül, a súlyos testi sértés mellett személyi szabadság korlátozásával is gyanúsítják volt párját, VV Cristofelt. A kubai tudomásul vette a gyanúsítást, de panasszal élt, szerinte ugyanis annak a tartalma csak részben igaz. Veronika elmondása alapján az alábbiak történtek az ominózus napon:

Veronika fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"2012. április 12. napján a reggeli órákban Ön és élettársa, Mészáros Veronika Marcella összevesztek a Veronika által használt lakásban, a Budapest VIII. kerület,  (pontos cím - a szerk.).  A vita során ön azt mondta nevezett hölgyre, hogy buta, amin ő megsértődött, majd fogta az ön bőröndjét, kirakta a lakásból, majd felszólította, hogy menjen el. Erre ön visszavitte a holmiját a lakásba, és bezárta annak ajtaját. A vita hevében a kulcsot kivette a zárból, majd a lakáshoz tartozó mindkét kulcsot zsebre rakta. Azt mondta nevezettnek, hogy nem mehet ki a lakásból. Folytatták a vitatkozást, melynek során Ön folyamatosan szitkozódott, több alkalommal azt mondta Mészáros Veronikára, hogy egy k...va, ezen kívül számos alkalommal leköpte őt, megalázva ezzel. Továbbá szintén több alkalommal megrúgta a sértett lábát, valamint ököllel megütötte a karját. Ezen kívül egy alkalommal, tenyérrel, alulról állon ütötte, és folyamatosan húzta, tépte a haját."

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"A sértett ekkor megpróbált telefonon segítséget hívni, azonban Ön kicsavarta a kezéből mobiltelefonját, amit a zsebébe rakott. Továbbá a vita során Ön egy alkalommal, ököllel orron ütötte Mészáros Veronikát. Amikor a sértett megígérte Önnek, hogy nem hív fel senkit telefonon, senkinek nem mondja el a történteket, akkor ledobta a földre a sértett telefonját. Mikor azonban Veronika megpróbálta azt felvenni, akkor Ön rátaposott a kezére. Ezek után a konyhába ment, felvett egy kést, mellyel levágta a sértett plüss nyuszijának a fejét, melynek tartalmát a sértettre szórta, majd a kés hegyét a sértett nyakához szorította. Indulása előtt még elkapta a sértettet a nyakánál fogva, majd a fejét a szekrényhez verte, és végül fojtogatni kezdte, mely során a sértett majdnem eszméletét vesztette."

Cristofel ügyvédje a Life.hu-nak elmondta, egyelőre nem tettek vallomást. "Tisztában vagyunk a jegyzőkönyv tartalmával. Egyelőre várjuk a rendőrségtől az időpontot, hogy egy folytatólagos gyanúsítotti kihallgatás során az ügyfelem a pontos eseményekkel kapcsolatban vallomást tehet majd" - mondta dr. Berényi András. Veronika és ügyvédje, dr. Hyross Virág egyelőre nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

GYLF

Megasztár-szerelem: Nagy Adri és Bozont együtt járnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120509-megasztar-szerelem-bozont-es-nagy-adri-egy-par-osszejottek.html Fordulat! Kirúgták dr. Ruttner Györgyöthttp://www.life.hu/legykepben/20120509-fordulat-a-magyar-szexguru-ugyeben-rlajos-kirugta-drruttner-gyorgyot-lifehu.html Megvan a TV2 csodafegyvere az X-Faktor ellen!http://www.life.hu/legykepben/20120509-megvan-a-tv2-csodafegyvere-az-xfaktor-ellen-a-the-voicet.html Puzsér váltja Fábryt az RTL Klubon?http://www.life.hu/legykepben/20120508-puzser-robert-valtja-fabry-sandort-az-rtl-klubon-egyre-nepszerubb.html Újabb mocskos részletek derültek ki a Damu-ügyrőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120509-ujabb-mocskos-reszletek-derultek-ki-a-damuugyrol-nem-csak-pofont.html A Jóban Rosszban színésznőjének kedvese Párizsba menekülthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120509-cseke-katinkat-megviselte-a-szakitasa.html Gregor Bernadettnek semmi kedve emberekkel találkoznihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120508-gregor-bernadettnek-semmi-kedve-emberekkel-talalkozni.html Unokája lesz a volt amerikai elnöknek - Lehet, hogy már nem éri meg, hogy láthassahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120508-unokaja-lesz-a-volt-amerikai-elnoknek-lehet-hogy-mar.html A gyermekvállalás miatt van nézeteltérés Vajna és Palácsik között!http://www.life.hu/legykepben/20120508-a-gyermekvallalas-miatt-van-nezetelteres-andy-vajna-es-palacsik-timi.html Viszik a fóti házat? Bankoknál könyörög hitelért Stohlhttp://www.life.hu/legykepben/20120508-viszik-a-foti-hazatbankoknal-konyorog-hitelert-stohl-lifehu-exkluziv.html