Justin Bieber mamája bevallotta: 16 éve nem szexelt! Pattie Mallette egy népszerű tévéshow-ban beszélt arról, hogy 21 évesen elhatározta: addig nem adja oda a testét senkinek, amíg férjhez nem megy.

"Aláírtam egy papírt, sőt még egy tanút is odahívtam, hogy komolyabb legyen az elhatározásom. Büszke vagyok magamra, hogy idáig betartottam a szavam" - mondta a még mindig fiatal anyuka. Mallette 18 évesen szülte meg Justint, de az apuka rögtön elhagyta a családot. A későbbi tinibálványt egyedül kellett felnevelnie.

Forrás: AFP
Justin Bieber és anyukája

"Azt mondtam Jus­tin­nak, hogy amíg nagykorú nem lesz, ő a legfontosabb az életemben" - magyarázta az anyuka. Justin Bieber azóta betöltötte a 18. évét, de Pattie még nem akar randizni.

Forrás: Blikk

Paris Hilton durván megsértette a melegekethttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-paris-hilton-amerikai-botranyhosno-serto-kijelentest-tett-a-homoszexualisokra.html Már a tartalékaiból él a Bumeráng egykori rádiósahttp://www.life.hu/legykepben/20120922-a-neo-fm-bumerang-musoranak-egykori-radios-musorvezetoje-boros-lajos.html Szinetár Dóra egyre többet mutogatja testét és nem hord melltartóthttp://www.life.hu/legykepben/20120922-szinetar-dora-hihetetlenul-jo-formaban-van-es-nem-hord-melltartot.html Titkolja terhességét Lady Gaga - A sztár barátnője fecsegte ki a titkothttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-lady-gaga-brit-enekesno-kelly-osbourne-amerikai-enekesno-szerint-terhes.html Fejre állt a Csillag születik felfedezettje!http://www.life.hu/legykepben/20120921-vasary-andre-csillag-szuletik-szopran-hangu-enekese-jogazik.html Íme az első színésznő, aki levetkőzött - Pompásan fest Xantus Barbara (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/20120910-lifenight-meztelenul-pozolt-xantus-barbara-1999ben.html Sírva követeli vissza lenyúlt milliós örökségét gyermeke apjától Bálint Antóniahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120921-milliokat-kovetel-balint-antonia-kislanya-edesapjatol-foldesiszabo-laszlotol-akivel-pereskednek.html Régen láttuk! Combfixben és melltartóban pózol a bájos filmsztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120918-alicia-silverstone-szineszno-szexi-fehernemuben-pozolt-a-bullet-magazin-cimlapjan.html Lebukott! Máris megcsalta barátnőjét a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-russell-brand-amerikai-szinesz-lebukott-uj-lannyal-randevuzik-a-joga.html Megszabadul implantátumaitól a TV2 szőke műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120921-vamos-erikatobb-mint-testor-a-tv2-szoke-musorvezetoje-kiveteti-implantatumait.html