Megbocsátott az RTL Klub sztárjának a kidobott énekesnő

elküldés zsűri haza énekesnő verseny Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró pont annak a lánynak, Gubik Petrának tombolta végig a dalát, akit tavaly ő küldött haza..

Az X-Faktorban ismét feltűnt egy régi arc, méghozzá Gubik Petra, akit tavaly a mentorházból Nagy Feró miatt ment haza. Az énekesnő az idén már nem egyedül, két társával együtt érkezett.

A sok hamis hang miatt elkeseredett mentorokat egy lánycsapat rázta fel. Először a szőke Molnár Szulita toppant be a színpadra, aztán egy vörös, Barnicskó Valéria és legnagyobb meglepetésre harmadikként érkezett Petra, aki már nem volt ismeretlen a zsűri előtt. Feró végigtombolta a lánytrió produkcióját, pedig tavaly éppen ő küldte haza Petrát.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Gubik Petra Feró döntését hallgatja 2011-ben

"Nagyon megviselt, amikor tavaly éppen a cél előtt egy lépéssel kellett távoznom az X-Faktorból. Sokáig kerestem a választ rá, miért küldött haza Nagy Feró. Aztán úgy gondoltam, talán rosszkor voltam, rossz helyen. De nem haragszom Feróra. Bízom benne, az idén a lányokkal eljutok az élő show-ba!" - árulta el a Life.hu-nak Petra.
A lánytrió reméli, idén bejut az élő show-ba, és akárcsak korábban Muri Enikő, második nekifutásra Petra is sikerre tudja vinni álmait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.