Nagy Feró pont annak a lánynak, Gubik Petrának tombolta végig a dalát, akit tavaly ő küldött haza.

.

Az X-Faktorban ismét feltűnt egy régi arc, méghozzá Gubik Petra, akit tavaly a mentorházból Nagy Feró miatt ment haza. Az énekesnő az idén már nem egyedül, két társával együtt érkezett.

A sok hamis hang miatt elkeseredett mentorokat egy lánycsapat rázta fel. Először a szőke Molnár Szulita toppant be a színpadra, aztán egy vörös, Barnicskó Valéria és legnagyobb meglepetésre harmadikként érkezett Petra, aki már nem volt ismeretlen a zsűri előtt. Feró végigtombolta a lánytrió produkcióját, pedig tavaly éppen ő küldte haza Petrát.

rtlklub.sajtoklub.tv
Gubik Petra Feró döntését hallgatja 2011-ben

"Nagyon megviselt, amikor tavaly éppen a cél előtt egy lépéssel kellett távoznom az X-Faktorból. Sokáig kerestem a választ rá, miért küldött haza Nagy Feró. Aztán úgy gondoltam, talán rosszkor voltam, rossz helyen. De nem haragszom Feróra. Bízom benne, az idén a lányokkal eljutok az élő show-ba!" - árulta el a Life.hu-nak Petra.
A lánytrió reméli, idén bejut az élő show-ba, és akárcsak korábban Muri Enikő, második nekifutásra Petra is sikerre tudja vinni álmait.

 

Végre kiderült, mitől néz ki ilyen jól a műsorvezető - Elárulta fogyásának titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-erdelyi-monika-fem3-musorvezetoje-elarulta-fogyasanak-titkat.html A ValóVilág sztárja lenyomta az operett válófélben lévő sztárházaspárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-vv-cristofel-lenyomta-a-bereczkiszinetar-parost-az-2012.html Se feleség, se gyerekek! Magányosan marad a születésnapján Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20120925-rekasi-karoly-a-baratok-kozt-szinesze-maganyosan-onkentes-szamuzetesben-unnepli.html Kiderült, ki vonult volna be a börtönbe Stohl András helyett!http://www.life.hu/legykepben/20120924-stohl-andras-szinesz-helyett-bevonult-volna-egy-down-szindromas.html Megvakult az ismert rádiós műsorvezető édesapja!http://www.life.hu/legykepben/20120924-jakso-laszlo-musorvezeto-edesapja-vak-volt.html A ValóVilág sztárja lenyomta az operett válófélben lévő sztárházaspárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-vv-cristofel-lenyomta-a-bereczkiszinetar-parost-az-2012.html