Ötvenéves pályafutása során sohasem készített videoklipet az Omega együttes, most a tagok mégis feltűnnek egy különös videóban, a Tékozló fiú című számuk feldolgozásában.

Egy új formáció, a Criminal Mass rávette az omegásokat, ha már pályafutásuk során nem készítettek videót, akkor a kor popzenei követelményeinek megfelelően legalább szerepeljenek egy olyan kisfilmben, ahol az ő számukat játsza egy együttes.

 


"A videoklipek korszaka, a pár percbe összesűrített mindenféle kép nem a mi világunk, mi a színpadi műfajban, a hang és látvány együttesében vagyunk erősek. Ezért nem akartunk soha klipet készíteni, minket ez nem érdekelt. Olyan, mintha szövegírás helyett rappelnénk. Ez az egyszeri megjelenés egy gesztus volt az Omega részéről. Épp mindenki ráért, ezért elmentünk és leforgattuk" - kommentálta Kóbor János, az együttes frontembere, aki a hétvégi budapesti nagykoncertjére készül gőzerővel.

 

60 évesen újból apa lesz az ismert magyar énekes?http://www.life.hu/legykepben/20121004-delhusa-gjon-enekes-az-i-love-gjoni-szereploje-60-evesen.html Durván beszólt Katalin hercegnőnek a népszerű énekeshttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-katalin-hercegno-kate-middleton-a-brit-hercegno-morrissey-rails-enekes.html A magyar énekesnő meglepő bejelentése: "Be kell fognom a számat!"http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-kovacs-kati-magyar-enekesno-szokimondo-haragosokat-szerez-vele.html Megfenyegette egymást a tehetségkutató két zsűritagjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-nicki-minaj-amerikai-enekesno-es-mariah-carey-amerikai-enekesno-osszebalhezott.html Katalin bosszúja - Kiteregetik a hercegné egykori szerelmi életéthttp://www.life.hu/legykepben/20121003-vilmos-herceg-bosszut-forral-katalin-hercegno-miatt-mostohaanyja-kamilla-hercegno.html