Két héten belül már másodszor villantott mellbimbót Jennifer Lopez. A sztár ismét profi módon kezelte a helyzetet, de a londoni O2 Aréna közönsége tombolt a látottak hatására.

Alig két hét alatt kétszer villant ki Jennifer Lopez mellbimbója. A popdíva csillogó, testhezálló, csodálatos overallja már másodszor hagyta cserben a színpadon az énekesnőt, aki ezúttal a londoni O2 Aréna közönségét kápráztatta el - akaratán kívül - melle látványával.

Forrás: AFP

J.Lo profiként kezelte a kellemetlen helyzetet, egy pillanat alatt rendezte öltözékét és látszólag nem esett ki a szerepéből, énekelt tovább, mintha mi sem történt volna. Az már más kérdés, hogy vajon ezek után még egyszer magára ölti-e a sok problémát okozó ruhadarabot. Az énekesnő okozott már régebben is meglepetést villantásával, amikor egy évvel ezelőtt az Oscar-díj-átadáson mutatott meg túl sokat a melleiből. A napokban egyébként nem ez volt az egyetlen villantás. Kim Kardashian mamája is ciki divatbalesetet szenvedett. Lassan olyan, mintha ez lenne a legújabb divat a sztárok körében.

Nézd meg te is a J.Lo legfrissebb villantásáról készült fotót itt.

Szakított 25 éves szerelmével a Született feleségek sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121024-eva-longoria-amerikai-szineszno-a-szuletett-felesegek-sztarja-szakitott.html Liptai Claudia: "Még hiszek a mesékben"http://www.life.hu/legykepben/20121021-liptai-claudia-regenyt-ir-afrikaban-jatszodik-sajat-gondolatai-keverednek-a.html Visszautasította a szilikonfeneket a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121024-visszautasitotta-a-szilikonfeneket-karasz-robert-a-tv2-musorvezetoje.html Teljesen kiborult az új Bond-film premierjén Daniel Craighttp://www.life.hu/legykepben/20121024-daniel-craig-szinesz-rosszul-lett-a-james-bond-skyfall-film.html Végleg elhagyja az országot a Jóban Rosszban sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20121019-kembe-sorel-arthur-a-joban-rosszban-sztarja-vegleg-elhagyja.html